Gå til innhold
  • Bli medlem

heidien

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av heidien

  1. Hei, jeg lurer på om det er noen som har erfaring med å gå til Sandvasshytta fra Markhus på denne tida av året? Kan se ut som det er litt bratt stigning, og jeg er usikker på om det blir en litt for tung tur da erfaringen til turfølget er variert. Noen friluftsfantaster og noen søndagsturfolk Tanken er en helgetur i februar engang, hvis været tillater. Turistforeningen skriver ca 4-5 timer opp og 2 ned, vil det bli for langt for en 'kosetur' med overnatting?
  2. Takk for svar, om enn litt motstridende. Er litt usikker nå, men tenker at vi kan belage oss på enklere turer rundt hytta hvis været er dårlig. Vi må jo ikke absolutt på noen topp. Jeg bare lengter litt etter fjell og vidde Finnes det mindre topper rundt Haukeliseter som kan være kjekke og kanskje litt enklere?
  3. Heisann! Vi er to jenter som tenker oss på tur første helga i oktober, og har sett oss ut Haukeli i første omgang. Vet det begynner å nærme seg vinterføre, men håper at det holder seg bart litt til. Vi er i god form, men relativt nye på toppturer og fjellvandring. Hva tenker dere om Vassdalseggen eller Kistenuten som første tur? Er disse vanskelig å finne frem til? Merkete stier etc? Heidi
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.