Gå til innhold
 • Bli medlem

Webguri

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Webguri

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Vurderer å kjøpe kajakk til 15-åringen, men syns det er utrolig vanskelig å orientere seg når jeg ikke har peiling selv. Han er ca 180 høy og såvidt over 50 kg, ganske sterk, men uerfaren. Skal brukes på innsjøer (i alle fall primært). Tips og råd tas i mot med stor takknemlighet!
 2. Da er vi tilbake fra Finse. Ikke noe fisk i Finsevatnet, men fine muligheter for telting og snilt terreng. Masse mygg!
 3. Det er fint å sette opp telt syd for Finsevannet, og det er i gangavstand fra togstasjonen. Usikker på om det er noe fisk å få i vannet, men?
 4. Jeg skal på tur med bikkja, dattera (7) og sønnen (11). Planen er å "ta toget til fjells", finne en leirplass, fiske og gå dagsturer. Jeg har tenkt på Finse, men vet ikke hvordan det er med fiskevann i nærheten? Andre steder som kan anbefales i ca 4 timers radius fra Oslo S?
 5. Takk for innspill, godt å høre at det ikke føles så ille. Jeg er veldig innstilt på å gå, mest av alt for å dele den vakre naturen med fjortenåringen.
 6. Jeg har planer om å gå Aurlandsdalen med sønnen på 14 til sommeren, men kjenner at jeg trenger å forberede meg litt mentalt pga ekstrem høydeskrekk. Det hjelper meg veldig å forberede meg på omtrent hvor bratt/luftig det er på de ulike etappene, hvor lenge jeg må regne med at det er ubehagelig etc. Det er også greit å vite om evt. bruer og hengebruer som må passeres. Jeg er ingen fjellgeit, men har en del turer i beina til tross for høydeskrekken. Noen innspill? Og hva med å ha med hund? Jeg blir veldig glad for alle fakta! På forhånd takk!
 7. Da er vi tilbake fra ovennevnte tur og kan bekrefte at det er to hengebruer på strekningen Den lille før Gjendebu gikk veldig greit, selv om hunden var relativt nervøs pga gyngingen. Den andre over Høystakka prøvde han seg på, men snudde etter noen skritt, og måtte bæres. Heldigvis er han liten nok til det. Ellers var det en annen sommerbru han måtte bæres over pga materialet og hullene i det, men ellers var han flink som bare det! Morsomt med hund i fjellet!
 8. Takk for svar igjen, regner med at sommerbroene også er talt med på kartet jeg fant. Er blitt enig med sønnen om at vi satser på at det går greit med hunden!
 9. Etter litt mer forskning er jeg kommet fram til at det er fem hengebruer på strekningen, så hvis noen har erfaringer fra å ha gått med hund, hadde jeg blitt glad!
 10. Takk for svar! Kan dette være brua over Høystakka?
 11. 13-åringen og jeg planlegger å ta med hunden på tur i Jotunheimen til sommeren, og i og med at den er litt engstelig, lurer vi på hvordan det er med hengebruer på nevnte strekning? Dersom det ikke er for høye/lange bruer er den forsåvidt så liten at vi kan ta den under armen, men vet ikke helt hvordan den vil reagere hvis det er mye vann og stor høyde. Takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.