Gå til innhold
  • Bli medlem

MacIvar83

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MacIvar83

  1. Takker for svar tror likevel jeg prøver å henge opp maten og slikt, om ikke annet bare for å få treninga med nye rutiner og slikt, skal etterhvert til Alaska =) Tror turen kan bli knall, skal labbe rundt i en måneds tid er planen. Sekken blir pakka idag også stikker jeg til lørdag =D ha en fin sommer!
  2. Tja, livet går sin gang ha en fin sommer
  3. Nikke, jeg har mine opplevelser og vet hva jeg snakker om :\ foresten så vet moren min mitt ståsted på organ-donasjoner og vi er fortsatt gode venner
  4. Er det i grunnen så lurt å røre ved disse aspektene? Vel å bra at menneskeheten velger å se på seg selv som verdens klokeste skapninger, men bør vi absolutt redde alt som kan bare fordi vi har kunnskapen? Hvis katten eller hunden din blir påkjørt og på mirakuløst vis klarer å slepe seg hjem, så er veien kort til dyrlegen for avlivning, der er det verken snakk om organdonasjon eller påfylling av blod, hvorfor skal det taes spesielt hensyn til oss mennesker? jeg vet at det her høres utrolig kjipt og kynisk ut, men jeg mener at selv om f.eks min egen mor hadde hatt nyre-problemer og jeg kunne reddet henne ved å gi henne en av mine nyrer, så tror jeg faktisk jeg hadde takket pent nei, ikke fordi jeg ikke er glad i moren min, for det er jeg absolutt, men sitter man med "svarteper" så er det både trist og leit, men sånn er livet... rått og brutalt
  5. Hallois! Ett helt knall forum det her, masse oppegående mennesker som vet å benytte seg av luksus som i utgangspunktet er gratis Har bare ett lite spørsmål, jeg er en harmløs fyr fra vestfold hvor det farligste "dyret" vi har er flott, og jeg har tenkt meg en tur til litt ordentlig villmark, og ferien i sommer er planlagt til Finnskogen Jeg har tenkt å dra alene og har tenkt å bli der rundt en måneds tid, jeg vet at det finnes både ulv og bjørn der, jeg er ikke videre bekymret for noen av dem, men lurer på om det er såpass tett med bjørn der at jeg er nødt til å dra en Lars Monsen og henge opp maten i trær og spise all mat ett godt stykke unna campen for å unngå såkalte "problembjørner"? setter stor pris på svar og eventuelle tips og triks i bjørneland GOD SOMMER!
  6. Likheten mellom en homofil og en kanibalsk slektsforsker? Begge liker å rote i gamle matrester
  7. lille Ole satt på skolen og klassen skulle lære seg betydningen av ordet "sannsyneligvis" Plutselig rekker Ole hånden i været og vil si noe. Læreren spør hva han vil og Ole svarer med ett spørsmål og spør: "Er det klump i fis?" Læreren svarer noe forfjamset: "nei, det er det ikke" hvorav lille Ole svarer: "da har jeg sannsyneligvis driti på meg"
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.