Gå til innhold
  • Bli medlem

kolli

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kolli

  1. Hei! Skal på ukestur i Jotunheimen i sommer, med telt og fiskestang. Endestopp på turen skal vere Turtagrø. Er usikker på alt det andre! Har tenkt på start ved Gjende, og videre til Turtagrø via Skogadalsbøen for ei natt eller to der. Noen som har gode tips til ruter? Er ikke avhengig av turisthytter eller merka sti. Gjerne forbi gode fiskeområder. På forhånd takk!
  2. Ja da har jeg vert i kontakt med Rauhelleren, og de kan rapportere at Tinnhølen, Langesjøen, Normannslågen og Bjornesfjorden er isfrie, og har vert isfrie i en uke allerede. Det er heller ikke igjen noe særlig snø der oppe. Fiske er fremdeles veldig tregt, men det er jo naturlig.
  3. klipper inn ei sitat frå ein annan diskusjon her på forumet ang. snø/ isforhold på hardangervidda 2010: Skrevet: Tor Jun 17, 2010 21:11 Tittel: Lite snø rundt Mogen -------------------------------------------------------------------------------- "Hei. 5% snø, isfritt ganske langt vestover til Sandhaug. Skal du vest for Sandhaug er det best å kontakte de direkte. God Tur!" Fikk ovenstående mail fra vertskapet på Mogen Turisthytte. Gledelig melding ettersom senorge.no anslår mellom 50-100 cm snø på store deler av østvidda fremdeles.
  4. Hei og takk for gode råd! Tofola : Artig at du har planlagt denne ruten også. Returen tenker vi å ta fra Sandhaug og direkte over til Langavatnet, med kanoen sammenslått, og over 2 beringer. Er dette fornuftig, eller ville du heller gått over Bjornesfjorden - Langesjøen også på returen? Det ser ganske hustrig ut på Finse kameraet, og det blir spennede å følge med på isgangen på Finsevannet de kommende dager. Takk!
  5. hei ja et godt spørsmål. En snøfattig vinter, og isgang ellers i høyfjellet indikerer tidlig isgang også på vidda. men er ikke lokal kjent der og vet ikke. planen er å ta kontakt med trondsbu når de åpner 1.juli og høre om isforhold.
  6. Hei! Har planlagt ei vekes padling på Hardangervidda, med utgangspunkt Trondsbu. Har tenkt ruta slik : Tinnhølen - Vestre Bakkatjønn - Bakkatjønn bekken - Langesjøen - Lomavikelve - Lomavikan - Torjustjønnana - Bjornesfjorden - Laken - Normannslågen - Sandhaug - Langavatnet - Snero - Tinnhølen. Er dette praktisk mulig? Er forberedt på noe bæring. Tidspunkt 4.juli - 11.juli På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.