Gå til innhold
 • Bli medlem

*ingunn*

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vups! Er d mulig? Har blitt noen fjelltopper siden Snotaforsøket, så det går litt i surr. Ser på fjellista mi ( ) at vi gikk der høsten 2002, så det var nok på føttene, ja. Kanskje en logisk forklaring på hvorfor det ikke var så mye snø der... Hadde liksom bildet av den breen i hodet i mitt, og tenkte automatisk skitur. Peiler oss inn på mandag. Faderen og noen mannfolk skal dit, så vi tenkte kanskje å slenge oss med de.
 2. Skulle jeg gjerne ha gjort, men vi snakker om mandag her og. På en måte i helga.. Hadde vært kjekt å vite om det gikk an å komme opp før vi prøver enda en gang. Fikk tilbud om å være med noen som skal opp dit. Tenker også på telttur et annet sted, så vi får se.
 3. Tenker på Snota til helga på ski. Var der på ski for et par år siden, men ble da stoppet av en diger bresprekk nesten øverst. Er kanskje mer snø i år? Noen som vet forholdene, om hvordan det ligger an med sprekker i dette siste partiet før toppen?
 4. Ja, stod mye om Mike Horn, som Ousland skal gå med, men så lite om Ousland. Men Mike Horn skal visst ha satelittkontakt med folk, så da hører vi sikkert litt fra Ousland, også.
 5. Har fulgt Rune Gjeldnes på tv2/nettavisen og synes det er spennende. Tror Børge Ousland akkurat har begynt å gå i mørket til Nordpolen. Noen som vet om det blir lagt ut info om hvordan det går underveis noen steder på nettet?
 6. Ok, da skal jeg stikke bort dit på mandag. Jeg bor jo et steinkast unna. Takk for svar!
 7. Ja, skal sjekke ut Sport Extreme-butikken. Ute.no har bare klatredvd i følge nettet, og bratt.no har ikke butikk i trondheim. Tar gjerne mot flere tips.
 8. Jeg har fikset alle julegaver i år, bortsett fra èn som er til min bror på 23 år. Han liker sånne snowboardfilmer og slalomfilmer hvor de kjører ned fjellsider i løssnø og sånt. Ikke så voldsomt mye metall-rails, mest nedover bratte fjellsider. Men jula er jo snart. Rekker ikke å kjøpe over nettet. Noen som vet hvor jeg får kjøpt sånt i trondheim? Noen tips til titler? Vanlige cd/dvd-butikker som free record shop hadde ikke.. Han har fra før; *yearbook *white balance
 9. Jeg er glad i langrenn. Er mest i bymarka og granåsen, men også fint i estenstadmarka. Fikk noen turer nå da snøen var her noen dager, håper det kommer snø igjen snart. Ut på vårparten blir det mer og mer fjellskiturer. I fjor tok vi med teltet på fjellskitur og det var kjempekos! Selv om vi har sommertelt. Må si de er flinke til å kjøre opp løyper her i marka i Trondheim. Kjekt å se på denne linken hva de har kjørt opp om morran: [Hidden Content]
 10. Vups, det stemmer ja. Hehe, selvfølgelig. Den burde jeg ha tatt.
 11. Hmm, var den ikke helt god til planlegging av turer? Var litt derfor jeg tenkte å kanskje kjøpe den. Bare lurer, jeg.
 12. Kjempeflott at vi kan ha det så trygt i fjellområdene. Hadde egentlig trodd at det var sånn, ja, men ville bare undersøke om det stemte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.