Gå til innhold

Marianne*

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk takk, det endte opp med at jeg kjøpte den som passer til sovepose fra Helsport! Så får jeg bare håpe at det blir bra Vurderte ajongilakk sin, men den kosta jo 200kr mer, tenkte litt jo mer den koster jo bedre. Men fargen var hvit, det ble litt for upraktisk.
 2. Hei. Jeg skjøl kjøpe meg en lakenpose, har alt bestemt meg for en i silke. Men utover det er det noen forskjell på kvalitet/pris? Om jeg kjøper den på XXL eller Gsport? DNT har jo også noen som de gir medlemsrabatt på, er de noe å satse på? Noen som har kjøpt som har litt ide om dette?
 3. Takker for masse gode tips og råd. Vi hadde snakka litt om Hardangervidda på forhånd. Så det ser ut som turen går i den rettninga.
 4. Ok:) Jeg er så lite vant med turer at jeg ikke vet hva man bør nevne en gang;) Altså, vi er i midten av 20 årene. Vi trener fast stryke og kondisjon, et par av oss driver med fritids terrengsykling (bare for gøy ikke noe nivå) Vi har alle gått masse dagsturer og ett par vært borte over en helg, men det er ingen av oss som har gått i flere dager på fjellet. Derfor er vi jo ikke vant med å bære tunge sekker. Så det jeg tenker at siden det er en hel uke bør det kanskje ikke være for utfordende terreng. Gode sko og bra utstyr har vi. Men vi er studenter og hadde håpet på en litt billigere tur, ha med telt. men etter at jeg leste andre innlegg så lurer jeg på om det kan bli for tungt for oss... At vi må/bør ta inn på hytter. Om vi møter andre folk langs veien er jo det bare hyggelig. Bor i oslo området, og som jeg skrev er det egentlig samme hvor turen går for vi tar tog eller buss til dit vi skal starte.
 5. Tusen takk for fine tips:) Lite info? Jeg vet ikke hva mer dere trenger...? Jeg er klar over at det er mange flotte turer man kan ta. Er det som er litt problemet, er så mye flott natur i norge at jeg ikke vet hvor vi skal starte en gang;) Har vært å titta litt på ut.no, mange fine tips der, men det var ikke alle som var ukeslange. Og siden jeg ikke vet hvor jeg skal starte så var det liksom ikke bare å bygge ett par dager ekstra på en tur. Men hvertfall, takk for fine tips. Skal se litt på kart og lete litt
 6. Hei. Er det noen her som har tips på hvillken rute noen uerfarne fjellglade folk kunne tatt på en 5-7 dagerstur? Vi er tre jenter som alle er veldig glad i fjell og turer, men det er ingen av oss som har vært på langtur før. Vi har veldig lyst til å ta en tur nå i sommer. Egentlig er planen å ha med telt, men etter å ha lest ett par innlegg lurer jeg på om det kanskje kan bli for tungt, at vi må ta hytte til hytte? Turforslag tas imot med stor takk. Samme hvor det er, vi tar buss eller tog til stedet og hjem igjen, siden det kanskje kan være vanskelig å få til en rundløype så vi havner tilbake til der bilen er. Vi vil heller ha en flott tur, og bruke kollektiv til å fra. En å bli avhenigig av å komme tilbake til bilen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.