Gå til innhold
  • Bli medlem

Martine

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det Fjellreventeltet så slettes ikke dumt ut. Vekten (3kg) var ikke avskrekkende, og det virker som det dekker behovene våre. Skulle selvfølgelig ønske at det var mulig å få tak i rimeligere og like bra telt, men det blir vel med drømmen... Takk for svar!
  2. Hei, jeg skal kjøpe telt til en treukers "Norge-på-tvers-tur" i sommer. Oslo sportslager har i disse dager salg på en del telt (http://www.oslosportslager.no/produktkategori/tomanns-telt-4-2440.aspx) Et av teltene jeg vurderer er dette http://www.oslosportslager.no/produkt/nanok-domus-duo-tomanns-telt-18739.aspx Ikke overraskende er selvfølgelig vekt og pris vurderingskriterier. Jeg ser at en del telt lett koster både 4-5-og 6000 kroner, og jeg synes dette er i overkant dyrt. Har noen innspill til passende telt? Jeg vet det finnes noen tråder om dette allerede, men i og med at Oslo Sportslager har salg i disse dager tenkte jeg at jeg kanskje kunne gjøre et kupp.
  3. I sommer skal søsteren min og jeg endelig gjennomføre drømmen om å gå fra Oslo til Bergen. Vi starter 4. juli, og bruker den tiden det kommer til å ta (sannsynligvis rundt 3 uker). Vi har begge gått en del i fjellet, men aldri i nærheten av en slik tur. Mye av turterrenget vi skal gå i er ukjent. Ruten er ikke planlagt i detalj, kartene kom i posten i går. Kort oppsummert er planen å gå slik; Oslomarka -> Hønefoss -> Krokskogen-> Norefjell -> Hardangervidda -> båt over Hardangerfjorden og så over fjellene til Bergen. Detaljene mangler foreløpig. Jeg vet at flere har gjennomført denne turen tidligere, men jeg finner ikke så mye informasjon på nettet. På dette forumet er det jo imidlertid mange mennesker med mye turerfaring. Er det noen der ute som har tips til for eksempel valg av rute (innenfor de rammene jeg har skissert ovenfor)? Ruter vi bør følge/ikke følge, osv. Hønefoss/Krokskogen/Norefjell er for meg helt ukjent. Jeg tror dette blir en fantastisk turopplevelse, og hadde satt pris på alle velmente råd Vi har tenkt å sove de fleste nettene i telt, og planlegger å supplere med mat fra turistforeningshytter underveis. Tips og innspill mottas med stor takk og evig takknemlighet (både rutetips og mer generelle tips)! Er det kanskje noen av dere der ute som har gått denne turen allerede?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.