Gå til innhold
  • Bli medlem

Stianpohner

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stianpohner

  1. Hei Vi er to kompiser som pakker sekken og spenner på fjellskia 1. juledag og drar til fjells for noen dager i telt. Tanken er å ta toget til Finse, for så å gå derfra til Demmevasshytta - og tilbake. Vi har nødvendig tur- og skiutstyr, samt telt og skredutstyr. Er det noen tips og erfaringer mht denne turen, spesielt med tanke på tiden på året? Det går fint an å komme dit uten å gå over breen? Det er ikke aktuelt å gå på bre på denne tiden av året. Alle tips og erfaringer tas i mot med stor takk.. Turhilsen fra Stian
  2. Takker for meget viktige og positive tilbakemeldinger... Denne informasjone er avgjørende for en vellykket og fin tur over vidda. Det blir nok flere turgåere å se denne uka. Takk, godt´folk...
  3. Takker for flotte tilbakemeldinger... Vi satser på å ta toget fra Oslo søndag kveld, for så å ha hele mandagen til fots. Det er trolig nødvendig da første etappe trolig ligger på ca 9 timer i normalt godt tempo. Turen blir da: Finse (mandag morgen) - Kjeldebu - Trondsbu - Sandhaug/ Besså - Litlos - Hellevasbu - Haukeliseter. Vi satser på brukbart vær, men er ikke veldig kresne. Snøen tror jeg ikke blir veldig krevende, men er bekymret for kryss av elver og hvorvidt alle passasjer/ broer er ute. Me jeg mener at alt bør være ute til denne tiden. Er det noen som har noen erfaringer med fiske på denne tiden? Det er noe som sier meg at fisken er våryr etter mat etter en lang vinter. I hvertfall på de vannene som er isfrie.
  4. Er der slik at det neppe er farbart i begynnelsen av juli? Det er vel vært noe mindre snø enn normalt på vidda, så det er kanskje et håp? Fiske er vel bare å glemme?
  5. Godt folk, Vi er en gjeng på 3 stykk som 28. juni i år legger ut på fottur over Hardangervidda. Vi starter på Finse kl 1200 og skal være på Haukeliseter 3.juli på formiddagen dersom alt går etter planen. Planen er å bruke mest mulig telt/ sovepose dersom været ikke er helt umulig. Men også kanskje besøke perler som Besså. Utgangspunktet for turen er Finse - Krækkja (evt. Kjeldebu) - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. Noen som har noen tips, råd og vink til en vellykket tur som beskrevet? Er det andre ruter som er mer spennende eller mer fornuftige for nevnte tur mellom Finse og Haukeliseter? Tanken er å være mest mulig selvforsynte og fiske endel på veien. Er fiskevann stort sett isfrie i slutten av juni? Noen erfaringer her? Håper å høre fra dere.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.