Jump to content

kjartanhaaland

Aktiv medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About kjartanhaaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kjartanhaaland's Achievements

 1. takk for gode svar, det ble til at jeg kjøpte en Arc'teryx Theta SV jakke og en Arc'teryx Theta SV bib bukse. Theta SV jakken er nesten helt lik Alpha SV bare den er litt lenger + den har lommene slik en kan varme hendene i ..
 2. jeg jobber på et klatresenter så jeg får alt til innkjøpspris, derfor er pris ingen problem for min del en ting til jeg lurer på om alpha sv er lengden. er det noen som har noen meninger til lengden forran på jakken ? har sett litt på buksa til alpha sv, har noen erfaring med denne, er den laget for ski/toppturer ?
 3. jeg skriver loggbok på hver av turene mine, dette hjelper litt på de litt kjedelige stundene
 4. tenkte jeg skulle gå til innkjøp av ny jakke. har sett litt på arc'teryx sin model alpha, noen som har erfaring me denne. hvordan den fynker om sommeren i forhold til vinteren. fordeler ulemper osv.
 5. glemte å nevne at d å være i rogaland
 6. da var julaften forbi og nytt utstyr må testes. problemet er at vi ikke har ski, så planen er å gå til fots i snøen. vi gjorde det sammen i fjord, men sliter med å finne turløype i år. kan noen hjelpe. planen er å sove ute i 2 netter
 7. hei! jeg sliter BIG time med å velge meg telt! det er så mye å tenke på. okey, jeg har egentli lyst på et helårstelt, men da øker vekten, og jeg har planer om å gå rogaland på langs om et år (sommertid).. altså det jeg trenger er et lett telt for 2 pers. som også kan brukes om vinteren (hvis det er mulig)!
 8. hei, vurderer å kjøpe meg ett rondane light 2 telt! noen som har erfaring med dette telte? hvordan fungerer det i sterk vind, og om vinteren? er det et telt som er til å anbefale ?
 9. hei , skal på hytte til hytte tur, om noen dager, men sliter med å finne ruta, skal innom 4-5 hytter. tenker i ryfylkeheiene, noen forslag ?
 10. kjartanhaaland

  TELT!

  skal kjøpe nytt telt, tenker et tomanns telt slik jeg har litt plass når jeg reiser på tur alene. hadde vert fint med et telt som kan brukes både sommer å vinter.. trenger tips!
 11. skal kjøpe meg et nytt telt, som jeg kan bruke hele året. tenker på å kjøpe meg et enduks telt.. exped polaris er et telt jeg har tenkt på, noen som har erfaring med dette eller enduks telt generelt,. fordeler og ulemper med bare en duk?.. åpen for forslag!
 12. hei! noen som har noen bra oppskrifter på tørking av f.eks kjøtt,frukt,grønsaker o.l?
 13. skal være på tur (telt) i en uke+ i sommer, men vet ikke helt hvor. tenker at jeg skal gå noen timer hver dag. bor i stavanger å har ikke bil så d må ikke være for langt å kjøre. har du noen tips ?
 14. hei! jeg og en kompis har planer om tur til helgen (fredag-mandag), men vet ikke helt hvor turen skal gå. har tenkt på en tur i rogaland eller rundt sandnes området (helst hvor det er noen bra fiskeplasser). har noen noe tips om hvor vi kan dra?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy