Gå til innhold
 • Bli medlem

smoothy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. kan hvere du har rett der ja. trudde det var konge men jeg kan ta feil der. men ja det er Sjef og konge med Risengrøt
 2. hahaha xD noen som har sett lars monsen ja =)
 3. Hei jeg planlegger en Tur som skal begynne i Farsund og som vil gå mot knaben, Og snu og ta turen tilbake til Farsund. Men lurte på om det er noen som har gått eller hvert på denne strekningen før, Som har tips om hvor man burde gå og ikke gå for opplevelsens skyld da. (vil helst slippe og komme nærme vei og folk, siden det gir liten natur opplevelse.) Og om det er noen gode fiske vann også vist noen har lyst til og gi vekk slike opplysninger da. For vet det er mange som liker og holde slikt for seg selv =) noe som kan hvere forståelig. Men takker for alle innspill i hvertfall.
 4. Takk håper på mange turer fram i tid =) Det jeg bruker av forsvarets materiell er Goretex bukse, jakke og lue. netting undertøy - ullfrote bukse og genser - Felt genser 50% ull - Tsjorter litt usikker hva de er laget av - Komagense 100% ull (og denne er VARM!!) - Fn genser 60% ull - Felt jakke og bukse (impregnert) Forsvarets kokekar (vet ikke merke på dette) Jegerlua trur det var 60 % ull i den. - 100% ull hansker med vinnvotter(impregnerte) Og der kom jeg ikke på mer i farten. noen av disse tingene "mistet jeg" de siste dagene før jeg dimmet =) men full goretex utstyr for kr
 5. Da var varene bestilt og takker for all hjelpen og tipsene jeg har fått =) da ble det Bergans sekk Trollhetta 95 L - 1999 kr Bergans Compact light, 2 manns telt - 2249 kr Bamse Extreme liggeunderlag - 329 kr Helsport Alta Wide - 1199 kr til sammen = 5776 kr. av anet jeg også kjøpte var Bergans Regntrekk - 179 kr Mygghatt - 69 kr Buck 757BK øks - 199 kr resten av pakkutstyret er Forsvars matriell som er god testet ut i alle sesonger. og kommer ikke til og bytte dette ut før det må byttes. kan legge ut litt info om farsvarets materiell vist ønsket med
 6. Bergans Viking II 110l finner du her [Hidden Content] for er grei penge. vist dere mener at det teltet kansje ikke er et bra valg så skal jeg ta en titt på de andre dere nevnte og lese litt mer om hva folk mener. takker for enda flere gode tips og råd =)
 7. så det jeg har kommet fram til er at dette her er et bra valg: Bamse Extreme liggeunderlag Helsport Alta Sovepose Helsport Ringstind Light 2 telt (en del sier dette er bra i utstyrtest og) Bergans sekk Trollhetta 95 L prisen på dette kommer på rundt 6000 kr da. + skal ha noen andre ting og som øks og div ting. men der vet jeg hva jeg vil ha og ikke ha :=) så vil takke for alle hendvendelser og tips. men dere kan bare komme med flere inlegg. all info er bra info =)
 8. Greit og vite. når det kommer til telt så kan jeg betale litt mer det gjelder sekk og. vil jo ha noe som er solid-brukervennlig. Og sekken må ha god passform, og at den er god og gå med.
 9. takker for alle svar så langt, var mye nyttig infomasjon her. nei jeg er kansje ikke den høyeste personen 176 cm fra bakken og opp. skal ta en titt på det utstyret dere har skrevet om.
 10. Hei jeg er på jakt etter nytt utstyr til ukes/månde turer i fjell og mark. foreløpig vår-sommer-høst. akkorat ferdig med millitæret nesten og jeg elsket livet alene og sammen med folk på lang turer i fjell og mark. derfor har jeg sett litt rundt her på forumet og funnet fram noen ting fra [Hidden Content] eneste butikken som selger fri luft utstyr der jeg bor er Intersport og de har reletive stive priser. men kan sikkert prute prisen der og. men det jeg har funnet fra til nå er: Bergans Regntrekk sort/grå str. XL (litt usikker på om det er rett størrelse)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.