Gå til innhold
  • Bli medlem

Lizzy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Lizzy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Lizzy

    Gaustatoppen

    Så fint! Fikk plutselig spørsmål om å gå opp dit i morgen. Er det kaldt på toppen? Har sett bilder av folk som står i singlet på toppen i juli....
  2. Lizzy

    Gaustatoppen

    Lurte på om noen har gått opp dit, og om det er fult mulig å gå med joggesko opp. Ble en sånn plutselig-mulighets-tur, så kjekt med tilbakemeldinger. Er jo ikke lange tiden opp så...
  3. Lizzy

    superzoom kamera

    Så da bør jeg gå for det? Ser jo han har fått fine bilder. Blir jo mer forvirra, ettersom mange kamra nevnes.
  4. Lizzy

    superzoom kamera

    Flotte bilder!!!! Hadde alle ment det samme hadde det vært enklere, men smaken er som baken da. Har bare hatt Canon kamra, så lite erfaring med andre. Men føler det er trygge kjøp da. Så blir vel pris som avgjør hva jeg havner på.
  5. Lizzy

    superzoom kamera

    Takk for tips! Har jeg ikke hørt om heller.
  6. Lizzy

    superzoom kamera

    Vil jo helst ha fra 20x og opp da =) Er hobbyfotograf og tar fine bilder med mitt lille canon ixus. Men vil tro superzoom kan gjøre litt mer en mitt ixus. Alternativet er å kjøpe et kamera som har linse og blitz (18-55, er det ikke så som er vanlig) Men om det er nok/like bra som å kjøpe et superzoom vet jeg jo ikke. Har tenkt tanken å kjøpe det å bygge meg ut, men har flere venner som har slike med forskjellige linser, men at det aldri blir brukt. Kun det som var på da de kjøpte det. Derfor ser jeg for meg at superzoom kan være et like bra alternativ da. Det skal jo tross alt brukes!! Ikke ligge å støve ned fordi det er for tungt/tungvint/feil linser osv osv.
  7. Lizzy

    superzoom kamera

    Du ble fornøyd med ditt? Har sett litt på det, men er da så mange andre og.
  8. Lizzy

    superzoom kamera

    Har et lite canon ixus camera, og er meget fornøyd med det. Fine bilder blir det også, men vil gå litt videre ang kamera. Har lekt meg frem på det jeg har, og tar bilder i forskjellige program. Aldri følt jeg har dårlige bilder. Er ingen proff fotograf, og ser nok heller ikke forskjell på bilder tatt med dyre/billige kamera.
  9. Lizzy

    superzoom kamera

    Lurte på om noen hadde tips og erfaring fra superzoom kamera. Jeg vil ikke ha plenty med linser å utstyr. Ser det er mange forskjellige, men hva bør jeg se etter når jeg skal kjøpe et slikt?? Har et lite ett som jeg får i lomma, men vil ha et med litt flere muligheter og mer zoom. Takk for hjelpen.
  10. Lizzy

    Ymse

    Kanskje akvariumsmat er tingen?? Nei, blir vel bedre i august =)
  11. Lizzy

    Ymse

    Kanskje det ja..
  12. Lizzy

    Ymse

    Var i dag på fisketur. Fisket med stang fra båt, og du verden som fisken hoppet! Men fikk jeg noe?? Neida. Prøve mye forskjellige agn, men var ikke min dag i dag. Har noen forslag?? Vanlig "fjellvann" (ligger ikke så langt unna E6 og jernbanen her i Trøndelag), med nøkkroser og gardsbruk på den ene siden. (en gård da) Prøvde ikke mark og dupp, men var inne på tanken. Enkelte vil kanskje si fluefiske, men det kan jeg ikke. Floker meg bare bort Men skal dit å prøve igjen. Var gratis båt til leie.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.