Gå til innhold
  • Bli medlem

Lizzy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lizzy

  1. Lizzy

    Gaustatoppen

    Så fint! Fikk plutselig spørsmål om å gå opp dit i morgen. Er det kaldt på toppen? Har sett bilder av folk som står i singlet på toppen i juli....
  2. Lizzy

    Gaustatoppen

    Lurte på om noen har gått opp dit, og om det er fult mulig å gå med joggesko opp. Ble en sånn plutselig-mulighets-tur, så kjekt med tilbakemeldinger. Er jo ikke lange tiden opp så...
  3. Lizzy

    superzoom kamera

    Så da bør jeg gå for det? Ser jo han har fått fine bilder. Blir jo mer forvirra, ettersom mange kamra nevnes.
  4. Lizzy

    superzoom kamera

    Flotte bilder!!!! Hadde alle ment det samme hadde det vært enklere, men smaken er som baken da. Har bare hatt Canon kamra, så lite erfaring med andre. Men føler det er trygge kjøp da. Så blir vel pris som avgjør hva jeg havner på.
  5. Lizzy

    superzoom kamera

    Takk for tips! Har jeg ikke hørt om heller.
  6. Lizzy

    superzoom kamera

    Vil jo helst ha fra 20x og opp da =) Er hobbyfotograf og tar fine bilder med mitt lille canon ixus. Men vil tro superzoom kan gjøre litt mer en mitt ixus. Alternativet er å kjøpe et kamera som har linse og blitz (18-55, er det ikke så som er vanlig) Men om det er nok/like bra som å kjøpe et superzoom vet jeg jo ikke. Har tenkt tanken å kjøpe det å bygge meg ut, men har flere venner som har slike med forskjellige linser, men at det aldri blir brukt. Kun det som var på da de kjøpte det. Derfor ser jeg for meg at superzoom kan være et like bra alternativ da. Det skal jo tross alt brukes!! Ikke ligge å støve ned fordi det er for tungt/tungvint/feil linser osv osv.
  7. Lizzy

    superzoom kamera

    Du ble fornøyd med ditt? Har sett litt på det, men er da så mange andre og.
  8. Lizzy

    superzoom kamera

    Har et lite canon ixus camera, og er meget fornøyd med det. Fine bilder blir det også, men vil gå litt videre ang kamera. Har lekt meg frem på det jeg har, og tar bilder i forskjellige program. Aldri følt jeg har dårlige bilder. Er ingen proff fotograf, og ser nok heller ikke forskjell på bilder tatt med dyre/billige kamera.
  9. Lizzy

    superzoom kamera

    Lurte på om noen hadde tips og erfaring fra superzoom kamera. Jeg vil ikke ha plenty med linser å utstyr. Ser det er mange forskjellige, men hva bør jeg se etter når jeg skal kjøpe et slikt?? Har et lite ett som jeg får i lomma, men vil ha et med litt flere muligheter og mer zoom. Takk for hjelpen.
  10. Lizzy

    Ymse

    Kanskje akvariumsmat er tingen?? Nei, blir vel bedre i august =)
  11. Lizzy

    Ymse

    Kanskje det ja..
  12. Lizzy

    Ymse

    Var i dag på fisketur. Fisket med stang fra båt, og du verden som fisken hoppet! Men fikk jeg noe?? Neida. Prøve mye forskjellige agn, men var ikke min dag i dag. Har noen forslag?? Vanlig "fjellvann" (ligger ikke så langt unna E6 og jernbanen her i Trøndelag), med nøkkroser og gardsbruk på den ene siden. (en gård da) Prøvde ikke mark og dupp, men var inne på tanken. Enkelte vil kanskje si fluefiske, men det kan jeg ikke. Floker meg bare bort Men skal dit å prøve igjen. Var gratis båt til leie.
  13. Lizzy

    Ymse

    Glad du ikke sa noe, men bare smilte *løper over fjellet..... *
  14. Lizzy

    Ymse

    Hehehe.. Må du roe ned!!! Frist.. Fjellrype kanskje?? Har overhode ikke tenkt å gjøre om noe her. Jeg bare stilte spm, og så har folk tatt seg av resten =) Skal ikke ta fra noen friheten i fjellet!!!! Lover!! =)))
  15. Lizzy

    Ymse

    =) Mine ferier er fastlagte hvert år. Er ikke så heldig at jeg kan bestemme de selv. Høsten er jo den aller fineste tiden på fjellet, men får gå i de lokale traktene. Har jo helgefri! =)
  16. Lizzy

    Ymse

    Hei alle sammen! Har fått mange hendvendelser pm, og det er kjempeflott. Nå er jeg skeptisk av natur, og enda mer skeptisk nå etter det som har hent til å møte ukjente mennesker. Man vet jo aldri. Kanskje er det feigt av meg, men som mor har jeg noen å ta hensyn til. Derfor er jeg meget forsiktig. Så det er flott om alle har et bilde og evt noen ord om seg selv på profilen. Vet ikke om det farliggjør det mindre, men jeg må bare ta mine forholdsregler. Håper dere skjønner det. (dette ble litt utenfor fjelltur-opplegget, men for meg er det viktig å få det ut. Slipper jeg å si det hver gang jeg får en hendvendelse) **************** Var i dag på fisketur. Fisket med stang fra båt, og du verden som fisken hoppet! Men fikk jeg noe?? Neida. Prøve mye forskjellige agn, men var ikke min dag i dag. Har noen forslag?? Vanlig "fjellvann" (ligger ikke så langt unna E6 og jernbanen her i Trøndelag), med nøkkroser og gardsbruk på den ene siden. (en gård da) Prøvde ikke mark og dupp, men var inne på tanken. Enkelte vil kanskje si fluefiske, men det kan jeg ikke. Floker meg bare bort Men skal dit å prøve igjen. Var gratis båt til leie.
  17. Lizzy

    Ymse

    Jeg er også TUR-menneske. Flotte greier.
  18. Lizzy

    Ymse

    Men da er jeg jo på jobb!!
  19. Lizzy

    Ymse

    Er det ikke insekter på vinteren??? Viste jeg ikke.. hehehe... Neida Kan ikke fordra slike dyr. Hvorfor har ingen dynket steder der slike dyr klekkers FØR de blir flyvedyktige?? Vet ikke av noen, bortsett fra de som studerer slike dyr, som liker disse. Umulig å fiske med disse rundt seg. Jeg klarer det ikke.
  20. Lizzy

    Ymse

    Amelie00 Hei! Snøhetta har kanskje ikke mygg nei =) Men den ligger jo bestandig i et skylag!! hehe.. Har du like "dårlig" kondis som meg, men veldig bra utholdenhet - så kan vi jo se om vi får til noe i fremtiden
  21. Lizzy

    Ymse

    Når det gjelder å møte andre single, så kan det godt være jenter som gutter. Handler mer om å kunne finne på noe med noen. For å svare på noen av spm: Litt langt å reise til Island for en helg Men skal nok dit etterhvert en tur og. Har prøvd ut så mye forskjellig myggmiddel, men finner ingen som hjelper. Skal sjekke ut DEET neste gang. Kanskje der feilen ligger. Men ingen tid på året (sommermånedene) som er bedre enn andre? Vet Juli er helt håpløs, men gjelder det overalt? Godt å vite at man kan leie kajakk uten dette kortet. Fikk ikke lov til det i Lofoten nemmelig, og det ødela litt av naturopplevelsene jeg ville ha. Men fikk sett og opplevd mye fint likevel da =)
  22. Lizzy

    Ymse

    Hei! Jeg er ganske så ny her, men har lest om mye spennende på forumet. Fiske, fjellturer, kajakk/kanoturer, utstyr osv. MEN; 1)Hvor kommer man i kontakt med single som liker å være ute i naturen?? Finnes det en egen tråd for dette? I såfall har jeg ikke funnet den. 2)Når bør man være på fjellet for å unngå mygg/knott/klegg/blenning og andre smådyr som kan ødelegge en fin tur? Kanskje høyt oppe? Hva med litt lavere beliggenheter? 3)Kan man låne kajakk uten å ha våtkortet eller hva det heter?? Hvem er så jeg? Bor midt i Trøndelag, 36år og singel, har fri når andre jobber (virker sånn i såfall )
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.