Gå til innhold
  • Bli medlem

Anna O

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Vi er to voksne uten barn, som skal til Barcelona-området om noen uker, og vi ser da for oss noen dager i Pyreneene mot slutten av reisen. Vi har leiebil og er dermed ganske mobile, men ønsker samtidig ikke å kjøre alt for langt, så vi ser for oss å ta deler av GR11-ruta i øst, fortrinnsvis på den spanske siden av grensen. Vi ønsker ikke å overnatte i turisthytter eller ha med telt, men heller bo på hotell e.l, evt. leilighet, for så å ta et par-tre dagsturer. Vi ser også for oss å kjøre litt innover fra havet i øst, da jeg skjønner at fjellene ikke er så høye helt ute ved havet, men som nevnt ikke alt for langt vest. Vi er litt i startfasen av planleggingen nå, så jeg har ikke en rekke med helt klare spørsmål, men er mer interessert i om noen har gått i fjellet i det nevnte området, og har noen tips? Har såvidt sett på Setcases/Prats de mollo/Puigcerda-området som mulig utgangspunkt - noen som har erfaringer med å bruke disse stedene å gå fra? Om det er bra topper/gode utgangspunkt for fine turer, eller om vi heller bør tenke oss lengre inn mot sentral-Pyreneene? Jeg har bestilt The rough guide to the Pyrenees, som jeg får på mandag - noen som har gode erfaringer med den?
  2. Jeg har ikke klatret på Korsika, men har gått på en av toppene der på ca. 2000 moh. Vi var der i juli, og jeg vil absolutt si at temperaturen såpass høyt oppe var helt levelig. Som en norsk sommer. Vil si vi kledde oss som vi ville gjort i den norske fjellheimen om sommeren, altså t-skjorte og shorts, med en lett jakke tilgjengelig pga. vind. Syns mao. det var stor forskjell på temperaturen nede ved sjøen (selv om jeg selv der syns det gikk helt greit med varmen, til tross for at jeg ikke egentlig er så glad i voldsom varme, fordi det hele tiden var en behagelig bris). Jeg husker dessverre ikke navnet på fjellet vi gikk på, men mener å huske at det er rundt 20 topper over 200 meter på Korsika, så mulighetene for fjellturer er gode.
  3. Jeg ønsker tips om fine fjellturer på østlandet i pinsehelga, mao. et sted hvor snøen har gått innen da. Vi bor i Oslo, og ønsker å slippe å kjøre mange timer. Norefjell er ikke et alternativ, da vi har vært der flere ganger før, og nå ønsker noe annet. Noen som har tips til fine steder å gå om et par ukers tid? Vi ser for oss en eller to overnattinger i telt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.