Gå til innhold
  • Bli medlem

popido

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av popido

  1. Ingen som har vært der?
  2. Hei Vi skal til Gardasjøen og Arco i første halvdel av juni. Noen som har vært der? Har i tilfellet et par spørsmål! - Først og fremst, anbefalinger til ekstraordinært fine sportsklatrefelt? Grad 5-7, og helst innen scooteravstand. - Så til overnatting. Vi tenkte hovedsakelig å bo på campingplasser. Noe anbefalinger her? - Hvordan er temperaturen på denne tida forresten? Og badetemperatur? - Videre er det ikke bare klatring som er gøy. Noen som har peiling på andre fine aktiviteter? Type stisykling, rafting, fjelltur osv. - Til sist! Hvordan er prisene på klatreutstyr etc i forhold til Norge? Blir fort innkjøp av ekspresslynger, sko, taubag osv. Takk til den som har peiling!
  3. Takk for innspill! Har selv hatt denne oppfatningen, før inntil nylig jeg hørte med noen som mente dette var fyfy. Av den grunn at muligens den som eier utstyret planlegger å hente det ned igjen på et vis. Noen som har andre oppfatninger av dette?
  4. Hei Har søkt litt på forumet nå, uten å finne svar på mine spørsmål. Jeg lurer på hvilken oppfatning folk har til å ta med utstyr du finner i uteveggen? For eksempel hvis man støter på en ekspresslynge, skrukarabin etc. Finneren er vinneren? Varierer eventuelt dette i hvilke områder du klatrer? Takker for innspill!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.