Jump to content

helgell

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About helgell

helgell's Achievements

 1. Sjekk Åsane Jeger & Fiskeforening, dei har ei veldig bra bane. Den ligg litt før Ytre Arna, nær Gaupås. Trur den er åpen for ikkje-medlemmer og. [Hidden Content]
 2. Kvifor bør ein unngå akryl? Er det berre i hovudplagget, eller er det sjølve stoffet du tenkjer på? Veit at ull nok er best, men akryl er jo ofte blanda inn pga slitestyrken.
 3. Huskar ikkje heilt, men kan finne ut av det. Edit: Frå 239 til 279 for 2500gr. Sjølv brukar eg å lage klar blandingar med havregryn i zip-lock posar, og ha med tørrmelk til å blande inn i potetmos, risgraut.
 4. Fersk fisk er no så mangt. Fisken kan vere god etter fleire dagar dersom han er behandla riktig. Og dårlig etter kort tid dersom han ikkje blir behandla rett. Det er gjerne betre å sjå på kvaliteten på fisken enn fangstdato.
 5. Innvandrerbutikker har som regel tørrmelk i større kvanta enn det du får på Rema, Rimi etc. (2500gr trur eg største kjem i) Dersom du brukar eindel (og eg syns det er gull på tur) kan det lønne seg å handle der. Anna lett turmat er potetmos på pose, ris kan og vere greit.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy