Gå til innhold
  • Bli medlem

battone

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Om du vet noen ski av denne typen, dvs jeg har de breie S-Bound jaktskiene, og er fornøyd med dem. Jeg finner ingen uten stålkant og ikke smørefri, det er problemet mitt.. http://www.oslosportslager.no/produkt/s-bound-jakt-crown-smorefri-turjaktski-ustalkant-22340.aspx
  2. Har et par S-bound, og nå er jeg lei dårlig gli. Funker det å slipe bort sålen slik at den blir glatt, eller er det et håpløst prosjekt? Noen som har tips hvordan i tilfelle?
  3. Er ute etter feller til Fisher S-bound jaktski http://www.oslosportslager.no/produkt/fischer-s-bound-jakt-crown-smorefri-turjaktski-ustalkant-22340.aspx Noen som har tips hvilke.. Er ute etter langfeller regner jeg med, har ingen erfaring med feller, så er litt blank.. ************************************** Dere skjønner sikkert at det er bratte bakker det er snakk om da smørefrie systemet ikke funker.. Det er forresten 189 cm lengde, dette har vel noe å si ved tilpasning..
  4. Jeg fant ikke direkte noe svar på dette, så tester her.. Er ute etter en slik jeg kan putte i en større sekk og har da sett på 2 alternativer En "sekk" variant og en der du må ha en sekk ved siden av. http://www.camelbak.com/government-military/hydration-packs/viper.aspx http://www.camelbak.com/sports-recreation/hydration-packs/Stoaway-70-oz.aspx Lurer da på om noen har erfaring med disse og hvor stor plass de tar.. Har en Deuter 38 liters sekk jeg skal bruke det til. Viper virker kjekk å kunne trene med, jogging og turer på 3-4 timer.. Men funker denne til dette og passer i en større sekk uten nevneverdige problemer. Har dessverre liten mulighet å få testet ut denne "sekken" selv.. Takker for alle svar..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.