Jump to content

freddan

Aktiv medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About freddan

freddan's Achievements

 1. Takk for svar! Nei, jeg pumpet det opp på stua for å sjekke nettopp dette, og det lekker like mye i romtemperatur virker det som. Jeg får spørre litt på xxl.
 2. Hei - tar opp denne igjen. Er det noen som har hatt problemer med at Ajungilaken lekker noe luft? Etter at jeg har pumpet den opp, så lekker den ut 10-20% luft den kommende natta slik at jeg må pumpe den opp før jeg kan bruke den igjen. Usikker på om den lekker helt dersom jeg ikke pumper den opp på ny, men den virker ikke å lekke mer når jeg bare lar den ligge. Jeg har prøvd å lokalisere et eventuelt hull, men dette skjer såpass gradvis at jeg ikke har funnet noe. Jeg har ikke prøvd å senke den i vann enda, antar det blir neste steg. Kjedelig at det skjer med et såpass dyrt liggeunderlag. Slik som situasjonen er nå foretrekker jeg heller å ta med celleplast på tur.
 3. Takk for svar! Det var vel det jeg trodde angående vannene i nærheten av massivet, det virker ganske dødt. Ser noen spennende vann rett vest for Essandsjøen - Elgesjøen, Brokksjøen osv - du har ikke prøvd noe her? Ser ganske fuktig og myrete ut, men det er jo begrenset hvor fuktig det kan være på 800-900 meter! Antar det er en fantastisk utsikt ned mot sjøen og over på Sylan oppe på høyden der.
 4. Hei, Er det noen som har erfaringer fra fiske i området? Syltjønna ligger kanskje noe høyt til å ha gode forhold, men det er eventuelt noen vann over på svensk side som går an? Hvordan er for øvrig forholdene i den regulerte Essandsjøen?
 5. Takk for svar! Det var nettopp det jeg fryktet, så da må vi kanskje lete etter andre områder eller vurdere turen til en annen periode. En tur på 2-3 uker betyr fort at det er endel utstyr som skal være med også, så da blir turen vanskelig å gjennomføre til fots. Får heller ta en spontantur om det viser seg at det er nok snø i området!
 6. Hei! Er ny på forumet her, så visste ikke helt hvor jeg skulle putte tråden. Den faller kanskje under en rekke kategorier også så. Planen er å ta en 2-3 ukers tur i Femundsmarka i oktober/november. Er ute i god tid her, men da har jeg noe å se fram til resten av året! Idéen er så langt å komme seg fremover med ski og pulk. Så her møter vi det første problemet - det er kanskje ikke veldig mye snø i området. Så om vi skal over et steinete parti eller lignende, så blir det kanskje vanskelig med ski på. I tillegg kan vel isen være nokså usikker slik jeg forstår det, så å følge vann kan bli vanskelig. Noen som har erfaringer rundt dette? Tips på turruter tas gjerne imot med tips også. Det å ha gått opp til Rogen hadde vært tøft, men det kommer jo såklart an på forholdene. En ting vi sliter med å planlegge er aspektet med å lade opp utstyr osv - er solcellepanel den eneste løsningen? Synes det virker både dyrt og tungvindt. Antar det finnes flere modeller, men har ikke noen god oversikt over dette. Det er jo mildt sagt dystre utsikter med tanke på sol, og i det hele tatt lys, i den perioden vi har tenkt oss på tur så. Flott om noen har noen erfaringer rundt dette! Tar gjerne imot tips vedrørende nødvendig utstyr på en slik tur også!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy