Gå til innhold
  • Bli medlem

Kelben

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kelben

  1. Tusen takk for svar Blir vel Falketind i første omgang da, til vi får en innføring i knuter og tips på bruk av utstyret!
  2. Hei! En venn og jeg har lyst til å gå Falketind & Uranostind kommende helg, og de er klassifisert som "krevende" på UT.no. Betyr dette at vi må sikre oss på vei opp? Vi har gått mange fjell rundt i verden, men har mindre "Klatreerfaring" mtp knuter / sikring osv. Det eneste vi stort sett gjør er rappellering i jobbsammenheng. Noen som har gått disse turene? Vi ser for oss å parkere mellom disse fjellene ved Koldedalsvatnet og ta hvert av fjellene dag for dag neste helg. Vi er 30 år, ser på oss selv som godt trente, men som nok trenger litt kursing fra noen med peiling, eventuelt organisert kursing som et springbrett Tips, forslag?? Mottas med stor takk!!
  3. Hei! Vi er 3 personer, som skal første helgen i påsken ta en tur til jotunheimen. Vi ankommer nok sent på fredag, og ligger over til Lørdag hvor vi drar ut i fjellet. Med ski, 2 med vanlige fjellski, samt jeg kommer til å ha randonee utstyr. I tilegg har vi telt og annet aktuelt utstyr. Vi vil være i fjellet fra grytidlig Lørdag til Søn kveld, evt Mandag. Noen som har noen gode forslag? Det må være en eller to topper på over 2000m. Vi er godt trent, og har lang bre og fjell erfaring.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.