Gå til innhold
  • Bli medlem

nargile

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Blir nok et par år til jeg slenger meg på reinsjakt i Forelhogna, og når den tid kommer, kjøper jeg uansett rammesekk. Ser ut som det blir Bergans Rondane eller Alpinist nå, så får jeg bite det i meg og kjøpe ny når behovet den type last melder seg.
  2. Takker for svarene. Er omtrent som jeg tenkte da, at man har PowerFrame for esel-tjeneste, og heller kjøpe en form-sekk til de lange turene.
  3. Heisann! Lang tids leser, første gangs poster. Hadde tenkt å shoppe litt etter ny sekk frem mot påsketurer og sommer på vidder og fjell. Har lest og rotet en del og har egentlig forelsket meg i PowerFrame systemet, siden lastbehovet kan variere fra 80l til 130+ fra tur til tur og jeg ikke gidder brenne penger på å kjøpe flere sekker. Det jeg lurer litt på er hvilke erfaringer folket har med denne sekken på turer med mye bevegelse i overkroppen? Nedfarter på ski(kanskje til og med alpint), gåing i mose-skog utenfor sti og lignende. Har lite erfaring med rammesekker, men ser for meg en del gnaging når det blir så mye bevegelser, selv om du kan justere og stramme aldri så mye. Er forholdsvis tynn, men med brede skuldre, noe som gjør det vanskelig å justere skikkelig i bredden, og det jeg husker fra den tiden jeg har med rammesekk(som nå er rundet 10 år siden) er mye gnaging på og rett under skulderbladene. Noen som har erfaringer å dele? Evnt alternativer taes selvfølgelig imot med takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.