Gå til innhold
  • Bli medlem

B.A.T.

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Som jeg sa.. jeg kommer nok aldri til å forstå det dærre.. Men jeg kan garantere at jeg kjenner til friskuser fra "min" kategori også.. og ikke så reint få heller. Jeg kjenner også friskuser som tar på seg ett mere "total" ansvar i sitt natursyn.
  2. Ler av sinte jegere som har fått gaupe i teigen sin Men tilbake til tårdstarter.. og presisering av egen uttalelse.. Burhøns og pelsdyr i bur.. Er ikke bra.. Ikke rart mange reagerer på dette. (Men det er ganske idiotisk å slippe ut burmink i protest mot pelsoppdrett.. disse må da ødelegge veldig for "saken") Heldigvis ser det ut som om veterinærene samler seg bak ett krav å avvikle pelsdyrnæringen. Noe annet er: Sunne og friske friskuser reiser land og strand, plus jorden rundt, for å utøve sin kjærlighet til naturen .. Kjører mil etter mil hver helg for å nyte den siste snøen.. de først vår tegnene.. den flotteste utsikten-- den høyeste toppen.. det mest ensomeste stedet.. De søker de rette naturopplevelsene. De virkelig bruker opp naturen og ressursene i beste mening.. En stakkars annen sitter slukøret igjen og har vist ikke skjønt NOEN TING.. av det hele Jeg kommer nok ALDRI til å skjønne det..
  3. Ett lite innspill til saken: Vi har jo fjernet oss veldig fra det naturlige.. så også med dyrehold. VI spiser jo mere mat som er produsert høyere opp i næringskjeden. Primær næringen er jo også ett profitt jag. VI er forbrukere av natur.. og har derfor ett stort ansvar. Det er i dette skjæringspunktet at man må stille mange spørsmål rundt vår "håndtering" av dyr. ER det kanskje her vi finner den verste formen for fremmedgjøring av naturen? Husdyra våre har vi jo ett ekstra ansvar for.. da de nettopp er husdyr.. og ikke har noe naturlig habitat uten oss mennesker. Klart det finnes mange rare og overfølsome mennesker innen dyrevern/naturvern.. Og så finnes det mange merkelige syn.. Satt litt på spissen.. folk som momser fårepølse, koteletter og kyllinglår ( TRo hva Paul Watson spiser) helt uten tanke på produksjonsforholdene til disse dyra.. men som gråter nesa sår og rød når de ser et rådyrkadaver tatt av gaupe.. Og rødt blod på hvit snø er mye værre en blod på ett slakterigulv (der sauen har blitt strømmet ihjel etter å ha stått å ventet på sin tur i "slakterkøen").. Altså de som er forr kalverulade men mot jakt.. Raringer er de.. spør du meg Eller er det kanskje her vi finner den verste formen for fremmedgjøring av naturen?
  4. Jeg har to samojeder. Ei lita tispe på 6 år og en hanne på 4mnd og 14 dager Har også ei storpuddeltispe på snart 2 år (hun er jeg fôrvert for.. for Veiviseren førerhundskole).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.