Gå til innhold
  • Bli medlem

EirikNereng

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Utrolig mange gode svar her! Jeg fulgte rådet til en av dere, og regnet meg fram til at vi har lagt opp til kun 13-1400 kcal pr dag. Nå gjelder det å finne ut hvordan vi best mulig kan fylle på dette uten å gå drastisk opp i vekt. Dagsrasjonen så langt er: Frokost: 2dl Havregrøt med 1 ss sukker til frokost. (Kanskje smør?) Lunsj: 1 pose rett i koppen samt 1-2 rader sjokolade Middag: 1 pose real turmat. Flere av dere har nevnt ris, så jeg tar med en del av dette for å fylle på. Mer sjokolade er også naturlig. Siste innlegg nevner en næringsberiket drikke, med svært høyt fettinnhold. Det kan også være noe å se på. Ser noen snakker om knekkebrød, men jeg kan ikke skjønner hvordan det kan duge på lengre turer, med tanke på at du må spise så fryktelig mange pr dag, samt at man trenger pålegg
  2. takk for gode råd og tips! Jeg glemte å nevne at vi skal gå med 1 mnd`s rasjoner om gangen, altså få "påfyll" to ganger i løpet av turen. Vi er veldig opptatt av friheten ved å gå, og liker ikke å legge mye ansvar i hendene på venner og foreldre som må styre med å få kjørt ukentlige rasjoner langt, langt unna. Slik er rammen. Vi må prøve ut hvor mye mat vi kan klare å få med oss. Ris veier jo ganske mye, men mulig dette er smart å ha med. Noen nevnte at det kunne være en idé å tørke grønnsaker og slikt og lage sin egen mikstur. Er det noen som vet hvordan man kan lage sin egen "real turmat", altså lage en blanding man bare trenger tilsette varmt vann til? Og eventuelt hvor lenge holdbarheten vil være? takker igjen for gode råd og svar, og håper på enda flere!
  3. Hei! fant ikke noen tidligere innlegg som har dekket dette, så da spør jeg her: Jeg og en kamerat skal gå tvers over Hardangervidda og ture rundt i Jotunheim og omegn i 3 måneder til sommeren, og i den forbindelse må vi finne ut hva vi skal spise. Det vi har tenkt er å spise 1,5 - 2 dl med havregrynsgrøt til frokost, sjokolade til lunch og 1 real turmat til middag. MEN så tenker jeg: Dette høres veldig lite ut i forhold til hva jeg spiser til vanlig. Til frokost spiser jeg samme mengde havregrøt, men fyller på med 2-4 brødskiver mellom det og middag, pluss et måltid før jeg legger meg. Dette er på en hverdag, så jeg blir litt skremt når vi i tillegg skal gå 4-5 timer hver dag, vil det da holde? Samtidig skal det nevnes at jeg også nå trener, men det er bare 1-2 timer daglig, derimot med høyere intensitet. I tillegg så kommer jo mat vi finner i naturen, men vet ikke om det blir store mengder, og er vel ikke lurt å satse helse på å få fisk hver dag når vi beveger oss hele tiden. Så jeg er interessert i å høre hva folk spiser på langturer. Hvilke vitaminer bør vi ha med oss? hva bør vi få i oss og omtrent hvor mye?`(vet jo at det varierer fra person til person) takker for svar:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.