Jump to content

Hafstad

Passivt medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hafstad's Achievements

  1. Noen som har anbefalinger på en lavvu? Har for det meste bare sett Helsport sine. Er disse bra? Hva krever man av en lavvu? Er det forskjell i kvaliteten på ytterduken?
  2. Takker for mange flotte svar Plukker opp masse info her som kommer til å komme godt med til turen! Tar mer enn gjerne imot mer info. Er morro å planlegge og ekstra morro med mange gode tips på veien. -Hafstad.
  3. Hei. Vi er 5 stk som planlegger fisketur til Hardangervidda i Juli i år. Dette blir vår første av forhåpentligvis mange turer i årene fremover, og vi søker tips ang hva vi bør/trenger å ha med oss på en sånn tur, og tar gjerne imot innspill ang hvor på hardangervidda vi bør ta oss til, da vi enda ikke har satt oss et konkret mål hvor turen skal gå. Det finnes jo en del alternativer. Vi ønsker å gå såpass langt at vi ikke må stå i kø for å få fisket. Turen er er planlagt å gå over 5 dager, der 2 dager er satt av til reise/vandring. Vi er en variert gjeng der ikke alle er like godt trent, men vi skal alle klare å gå et par mil med sekk på ryggen. Ang. sekk: Har noen noen anbefalinger her? Hva MÅ med på en sånn tur? Vi ønsker å bære så lette sekker som mulig, men ønsker samtidig å ha nok utstyr med oss til at vi skal ha det bra og morro på tur! Telt/Lavvu: Har sett at det allerede er en post her som går på telt vs lavvu, men legger dette til her allikevel. Vi er som sagt 5 mann, og vurderer å gå til innkjøp av en 4-6 manns lavvu. Er denne for liten til 5 voksne menn? Også..kan en 6 kilos lavvu bæres i hendene samtidig som man har sekk på ryggen? Eller blir dette for slitsomt? Bør lavoen bæres i sekk i stedenfor? Mat: Hva slags mat er best å ha med seg påen 5 dagers tur med tanke på holdbarhet, etc... Oppdaterer mer etterhvert. Alle innspill vil bli høyt verdsatt! -Hafstad.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy