Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellfersking

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fjellfersking

  1. noen som har forslag for gode skisko som er sikkelig varm? man tilbringer jo noen timer i skoene så er jo ute etter ett parr som er slitesterk.;D veit jo mange i min familie bruker alfa men man trenger jo ikke alltid å gå etter de store kjente merkene!

  2. få de inn i gode "soveposer" er viktig når de ligger i ro. er det selve stelle på hunden du tenker på får du tak i spesialsydde "poser" du fester rundt stellet. har hørt og sett at det fungerer bra. dette er jo mest viss hunden går i dyp snø over lengere tid sånn at det kan frye på buk/"understell"

  3. den nye serien til helly hansen som hete "odin" kjøpte boksa før ei stund tilbake før som altmulig bruk og er kempefornøyd. bra vannavstøtende høy i livet og fin pris. fin å se på også. koster vel rundt 3000. ville prøve noe annet en de "store" merkene og denne "odin" serien har jeg likt veldig godt. brukder denne som sakt til alt mulig(skigåing,slalom,vanlig tur i våt høstvær)prøv den i butikken;)

  4. når vi nå er inne på telt og vinter. ska starte og teste meg selv litt. elsker å gå på jakt og i fjellet og har sovet en del i telt. men detter er jo i de fine sommer/høst tidene(verste som skjer er regnfall) så har lyst å starte med telting i vinterkulda. elsker vinteraktiviteter og har lyst å ta med meg telt når jeg tussler på trugene i skogen. men lurer veldig på detter med bekledning? liker selv lag på lag med ett sikkelig skall-lag ytters men om vinter er jo varmebehoved ett helt annet? greit så lenge man er i aktivitet. men har lyst på en jakke og bokse som er for sikkelig vinterbruk. håper på reine eksempler i form av produktforslag. mvh ole. (vinterfersking);D

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.