Gå til innhold

omlm

Aktiv medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Tusen takk for tipset!!! Har skaffet til veie vinterlim og lover å være forsiktig med strammingen av skruene.
  2. Jeg har kjøpt et par Crispi Sydpolen. Lærsko, altså. Føler meg litt for "old school" for å ta steget ut i plastskoverden. Dessuten vil jeg nok gå mye bortover.
  3. Da har endelig alt utstyr kommet i hus. Nå gjelder det bare å få montert tingene skikkelig. Noe spesielt jeg bør være observant på? Jeg har i tillegg til skiene og bindingene kjøt et sett med Rottefella 10mm oppbyggingsplater.
  4. I butikken her i Kristiansand påstår de at de skal kunne skaffe Super Telemark med vidje (er ikke så sikker på at de klarer det, men men...). Skia er ikke ment å være kjøreski, men ta meg ned på høvelig vis når anledningen byr seg For lengesiden hadde jeg Super Telemark uten vidje montert på Åsnes Sondre Telemark. Har aldri opplevd tegn til såleknekk, så jeg er ikke så redd for det. Men det kan jo være forskjell på skoa? Jeg holder og en knapp på Voile sin. Liten og lett, med vidje. Har bare aldri sett den, eller hørt noe om den.
  5. Hei. Har nettopp bestilt meg et par Åsnes Ingstad med kortfeller, og trenger derfor nye bindinger. Etter mye research har jeg kommet frem til tre gode kandidater: Volie 3pin med kabel - http://www.oslosportslager.no/produkt/voile-3-pin-cable-telemark-binding-75-mm-fjellskibinding-mvidje-20627.aspx Rottefella Super Telemark (helst med kabel) - http://www.oslosportslager.no/produkt/rottefella-super-telemark-75-mm-fjellskibinding-5341.aspx Rottefella Chili - http://www.sportsdeal.no/produkter/vinter/1164041278/bindinger/1225190354 Noen her med erfaringer? Jeg har selv gått lenge på Riva II som funker kjempebra for mitt bruk.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.