Gå til innhold

Harhaus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Harhaus

  Dunking i navet

  Hei. Når jeg sykler så dunker det i kjedet. Dette skjer når jeg fører pedalen på høyre side ned. Det smeller nesten hele tiden. Det kan være et par tråkk hvor det ikke smeller. Dette er veldig irriterende og ødeleger en god sykkelopplevelse. Er det noen som vet hva dette kan være og hva jeg kan gjøre med det Tusen takk for alle svar.
 2. Har selv gått den turen. Det er en fin tur. Jeg gikk til en hytte til, men husker ikke hva den heter. Jeg anbefaler å ta inn på alle de hyttene du snakket om hvis du ikke er en erfaren turgåer. Det kan bli litt drøyt. Du bør passe på å ta turen noen dager det er fint vær, hvis det regner eller er overskyet blir turen fort mye dårligere enn edet du hade tenkt. Gikk selv i sommerferien å da haglet det skikkelig. Men hvis været er fint kan det bli en virkelig suksess.
 3. Jeg vet ikke hva du mener med koseturer, men hvis du bare har vært på små ute i marka burde du kanskje starte med noe enklere. Hvis du er en erfaren så kan det være en fin tur. Det er ikke menge bratte partier og det er lett å gå. Hvis det blir drit vær så er det ikke mange steder og gjemme seg. Dette er anbefaling hvis du går med pulk, hvis du går med sekk kan det bli tungt. Budor som ligger sør på Hedemarksvidda er et fint sted. Blefjell er også et fint sted. Der kan du gå langt innover. Det samme gjelder for Budor. God tur
 4. Harhaus

  Et problem

  Jeg bruker også og sove med dyna mellom beina. i telt så blir det litt anderledes men det jeg gjør hvis jeg skal på to netter er og bære med meg et putevar og ha en genser oppi. Hvis du skal på en ukestur blir det for tungt.
 5. Jeg har gått den ruta selv. Det er en solid tur med mye fin natur. Hvis du kommer forsent til båten så blir turen nesten dobbelt så lang. Gikk der med noen yngre engang. en annen rute. vi kom forsent så vi måtte gå. og der er det ikke fing og gå hvis du ikke liker stein da.
 6. Jeg var der for ikke så lengesiden med telt langs Gjende. Det var lov til og sette opp telt selv ved hyttene, men jeg er ikke sikker på om det er gratis lenger. Tror det er 50 kr. for en natt eller noe sånt.
 7. Det er en fin tur. Jeg har gått den selv. Hyttene er fine med hyggelige peisstuer. De gangene jeg har gått der har jeg ikke hatt så pent vær, men det er en veldig fin tur når det er pent vær. Det er lett og gå og mye fin natur og se på. Ned til Bjørhollia er det ganske bratt, så jeg anbefaler og gå på veien det brateste stedet hvis du har tung ryggsekk og vonde knær. Ellers er det lett og gå, noen kneiker, men ikke noe du blir helt utslitt på. God tur.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.