Gå til innhold

Tiuren

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. God Kveld fjellfolk! Da har vi kjørt igang nok en konkurranse på nettsiden vår, denne er utrolig enkel. Alt du trenger å gjøre er og klikke deg inn på utstyrslista vår, finne ut hva du ønsker deg mest fra den, og legg igjen en kommentar med hva det er du ønsker deg. Dermed er du med i trekkningen av et gavekort med en verdi på 500 kr fra vår hyggelige sponsor ABC Fritid AS! www.ivillmarka.com Hvis du har lyst er du selvfølgelig også hjertlig velkommen til og bli med i facebook gruppen vår Lykke til!
 2. Hyggelig at du vil følge oss Og lykke til med egen planlegging!
 3. Hei igjen! Var ikke så my respons her, men nå har jeg ett tilbud til dere: Bli med å stem fram logo til prosjektet vårt, å du er med i trekkingen av et gavekort på 500 kr hos ABC Fritid! www.ivillmarka.com
 4. Hei! Har tidligere spurt på forumet om tips til hvor vi kunne leve ut drømmeåret vårt. Som takk for noen tips og råd håper jeg at dere vil følge oss, og idag lanserer vi nettsiden vår! Adressen er: www.ivillmarka.com Hvis du liker det du ser må du gjerne melde deg som tilhenger på facebook siden vår: http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/I-villmarka/107316322640117?ref=nf Ha ei god helg!
 5. Tiuren

  Et år på tur!

  Først: takktakk! Høres spennende ut! Hæli og komme seg ut, spesielt i en tid der mange kanskje holder seg inne Det er akkurat dette med prisen som jeg ser på som en utfordring med disse statskog hyttene, men det er nok sikkert verdt og forhøre seg med dem allikevell!
 6. Tiuren

  Et år på tur!

  Takktakk, hæli
 7. Tiuren

  Et år på tur!

  Skal sjekke ut dette, selv vi tenker og holde oss i Norge eventuelt Sverige. Ja, vi har delt hybel i 2 år pluss utallige jakt og fisketurer så er vel ikke noen jeg kjenner bedre. Men jeg tror nok du har helt rett for deg i at dette er ting man bør være bevisst på, og som vi bør ha snakket mye om før vi starter turen. Takk for givende svar så langt! Håper at noen etterhvert kanskje har noen konkrete tips til hvor vi kan oppholde oss! Eventuelt tips til hvordan vi kan gå frem for og finne en fin location
 8. Hei! Jeg og en kompis har i flere år gått med en drøm om og tilbringe et år i naturen. Ideen går rett og slett ut på og finne en passende hytte å tilbringe et år der. Så det jeg lurer på er om det er noen her som har gjort noe lignende? budsjett for et sånt år? Eventuelt tips til hytte/koie? osv? Det jeg har funnet av hytter på nettet synes jeg generelt ligger for nært sivilisasjonen. Så håper noen kan briljere med litt lokalkunnskap Drømme hytta ligger ved et større vann, slik at man kan kjøre båt og dermed bo langt unna, sammtidig som man ikke gjør det, hvis dere skjønner. Vi ønsker å leve av så mye som mulig av det vi klarer og skaffe til veie selv gjennom jakt, fiske og sanking. Så mulighet for jakt og fiske, og da både små og storvilt jakt bør være til stede. Alt dette så billig som mulig selvsagt. Føler du at du kan bidra med noe for og hjelpe oss vidre med drømmen vår, så mottas alle svar med takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.