Gå til innhold
  • Bli medlem

Grompia

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Grompia

  1. Jeg er ute etter det samme. Spent på om du fant det perfekte stedet.
  2. Jeg forsøker å finne tips til hvor vi bør gå i Dolomittene. Vi er to damer i tredveåra og er klare for tre fire dager i fjellet med fottur fra refugio til refugio, evt med en topptur ene dagen, gjerne vestre del av Dolomittene siden vi lander på Bergamo. Blir ikke snakk om klatring med utstyr i denne omgang. Ønsker tips om fine (gjerne spektakulære) fotturer med bra refugioer. Det er i begynnelsen av juli. Evt tips til hvor jeg finner mer informasjon (turkart?) er velkomment (ikke så lett å finne). Vi har gått mye i fjellet og likte for eksempel Grand Paradiso nasjonalpark og Korsika veldig godt. Dette er kanskje mer en fottur enn en ekspidisjon, men jeg prøver meg:)
  3. Vi er to stk ikke veldig erfarne fjellskifolk som tenker oss på fjellskitur førstemaihelga. Utreise fra Oslo fredag. Retur søndag. Vi ønsker tips på steder med gode snøforhold på det (litt sene tidspunktet), kvista løyper og åpne dnt-hytter den helga. Håper å høre fra noen. På forhånd takk:)
  4. Vi er to som vil ut i fjellet palmehelga. Våre må-krav: - mulig å komme seg dit og derifra kollektivt. - mulig å komme seg til hytta fredags kveld etter å ha begynt i Oslo litt utpå dagen (altså ikke for langt å gå fra tog eller bussstopp i mørket, og ikke alt for lang reisetid fra Oslo) - ok værmelding (Finse ser litt dårlig ut, hvis ikke kunne jo Finse - Geitryggen - Finse vært perfekt for eksempel) - mulig å komme seg derifra til Oslo søndag på ettermiddagen/ kvelden. Håper å høre fra noen!
  5. Jeg er ute etter forslag til tur på Stokkøya eller Fosen (mellom Stokkøya og Rørvik). Noen ønsker: Kort dagstur (til og fra bil samme dag) eller et par timers vandring, god sti/ merking, gjerne blåbærterreng, ikke alt for mye stigning, gjerne fin utsikt og bademuligheter.
  6. Takk for gode tips! Det var første gangen jeg brukte fjellforum, og det ga mersmak. Vi endte med å gå dagstur rundt hytta fordi vi allerede hadde billetter til og fra og fordi innehaveren på Geiterygghytta ga så gode forslag til dagsturer. Men forslaget fra 'justanothernut' er lagret i minne til senere bruk. For oss som er relativt garva på å gå tur fra hytte til hytte langs sti, men litt mindre vant utenfor sti, var det flott med dagstur rundt Geiterygghytta. Innehaveren ga gode råd tilpasset vær og vandrere og vi nøt dagen veldig, opp på et lite fjell ved hytta, til en benk (ja-benken) med fantastisk utsikt, inn langs en bre og rundt et fjell til og langs et vann, en elv og små-vatn tilbake til stien. Vi var veldig fornøyde med turen fra finse til vassbygdi utenom den siste halvdelen av turen fra Geiterygghytta til Østebø som var mye kratt og gjørme. Blir det en tur til i samme leia så spørs det om det blir buss fra Steindalshytta til Østebø. Særlig fra Østebø til Vassbygdi er jo en utrolig fin tur, altså! Glad for å ha opplevd den. Spørs om det blir litt mer villmark på neste fjelltur dog.
  7. Vi er to jenter som skal gå fra Finse og ned Aurlandsdalen. Vi har lagt inn en ekstra dag på turen (altså tre overnattinger på hytter med buss fra Vassbygdi). Vi skulle gjerne hatt forslag til en dagsutflukt på veien. Vi har tenkt på turen innom Kongshelleren og overnatte der eller Steinbergshytta, men har ikke funnet noe positivt om den så vi er i tvil. Det hadde vært topp med gode forslag.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.