Gå til innhold
  • Bli medlem

loljan

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loljan

  1. Det holder i lange baner å tørke teltet etter turen, men da er det selvsagt svært viktig. Med godt stell har disse teltene lang levetid.

    Når det gjelder pakking av teltet så holder det å rulle det sammen og stappe det opp i posen. Jeg tar også sjeldent bryet med å demontere innerteltet fra hovedduken når jeg er på tur. Da går det mye raskere å sette opp/ta ned. Det går sikkert greit å bare stappe også, men jeg tror ikke det er noen åpenbare fordeler med det.

    God tur!

  2. Hei!

    I den grad man kan kalle nordmarka øde, er områdene du antyder trolig det nærmeste man kommer ødemark. I visse tider av sesongen vil det kunne være relativt folksomt, selv i disse områdene.

    Legger man turen i slutten av mai og utover i juni, vil trykket trolig være størst da. Jeg la selv turen til branntjernshøgda i tidlig juni for noen år siden, og ble svært overrasket over hvor mye folk det var. Dette var nok litt tilfeldig, og jeg har hatt flere turer i nordlige nordmarka hvor jeg også har blitt overrasket, men over hvor lite folk det var.

    Uansett ville jeg pakket sekken og loffet rundt og gjort egne erfaringer. Er det i overkant mye folk et sted, er det bare å rusle litt til. Husk at det også går an å komme seg inn i "dine" områder fra Jevnaker (kjøre inn til Tverrsjøen). Herfra kan du gå inn til Spålen/Katnosa.

    Lykke til!

  3. Jeg har tenkt å gå Stabbursdalselva fra Stabburdalsvannet til Suoppas i første halvdel av juli. Jeg lander i Alta, og planen er da å ta en drosje så langt det lar seg gjøre innover Stilladalen.

    Er det noen som kan si meg hvor det er mest hensiktsmessig å bli satt av/gå fra?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.