Gå til innhold

loljan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. loljan

  Hardangervidda Vest i juli - for tidlig for fiske?

  Kjøp deg Tore Qvenilds "Fiskeguide for Hardangervidda". Der får du mye og god informasjon. God tur!
 2. loljan

  Finnmarksvidda

  Er det noen der ute som kan si noe om snømengden på Skaidividda, og om det ligger an til tidlig eller sen vår/sommer?
 3. loljan

  Lurer på noe om telt..

  Det holder i lange baner å tørke teltet etter turen, men da er det selvsagt svært viktig. Med godt stell har disse teltene lang levetid. Når det gjelder pakking av teltet så holder det å rulle det sammen og stappe det opp i posen. Jeg tar også sjeldent bryet med å demontere innerteltet fra hovedduken når jeg er på tur. Da går det mye raskere å sette opp/ta ned. Det går sikkert greit å bare stappe også, men jeg tror ikke det er noen åpenbare fordeler med det. God tur!
 4. loljan

  Ødeste/villeste steder i Nordmarka

  Hei! I den grad man kan kalle nordmarka øde, er områdene du antyder trolig det nærmeste man kommer ødemark. I visse tider av sesongen vil det kunne være relativt folksomt, selv i disse områdene. Legger man turen i slutten av mai og utover i juni, vil trykket trolig være størst da. Jeg la selv turen til branntjernshøgda i tidlig juni for noen år siden, og ble svært overrasket over hvor mye folk det var. Dette var nok litt tilfeldig, og jeg har hatt flere turer i nordlige nordmarka hvor jeg også har blitt overrasket, men over hvor lite folk det var. Uansett ville jeg pakket sekken og loffet rundt og gjort egne erfaringer. Er det i overkant mye folk et sted, er det bare å rusle litt til. Husk at det også går an å komme seg inn i "dine" områder fra Jevnaker (kjøre inn til Tverrsjøen). Herfra kan du gå inn til Spålen/Katnosa. Lykke til!
 5. loljan

  Stabbursdalselva

  Jeg har tenkt å gå Stabbursdalselva fra Stabburdalsvannet til Suoppas i første halvdel av juli. Jeg lander i Alta, og planen er da å ta en drosje så langt det lar seg gjøre innover Stilladalen. Er det noen som kan si meg hvor det er mest hensiktsmessig å bli satt av/gå fra?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.