Gå til innhold
  • Bli medlem

Ofoten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ofoten

  1. Jeg kjøpte meg akkurat Alpha SV. Prøvde først størrelse L, denne ble litt stor og for romslig, M passet bedre. Får god plass for fleece/ullgenser med størrelse M. Ser at målskjemaet hos Arcteryx stemmer ganske så bra på meg. Veier 82 kg og 183 cm høy.

  2. Takk for alle innspill. Jeg valgte å slå til på tilbudet på Sportsnett og bestilte Keron 3. Det jeg er spent på er om duken blir slakk/siger når det ligger snø på teltet og duken er våt (dokk skjønne ka æ mene). Telt med stenger som krysser står kanskje bedre ved slike forhold? Til dere som har prøvd/vet. Hovedgrunnen til at jeg valgte Keron 3 er større areal når en sammenlinger vekt på disse to teltene. Ellers tror jeg det oppfyller alle krav som jeg klarer å se. Satser på at det ikke blir for stort til bruk alene og tyngde er i grenseland til å bære i sekk.

  3. Takk for svar. Nammatj 2 GT virker som et bra telt, men utsolgt på tilbud. Hvordan fungerer luftingen? Blir det mye kondens? En fordel med Keron er rette vegger, også i fotenden, samt to innganger. Legger det seg mye snø på yttertelt i fotenden slik at innerteltet kommer mot ytterduken (og fuktig sovepose). Har brukt et gammlet Helsport Dividalen noen netter i vinter, dette er ca 170 bredt. Syntes det var veldig greit med så pass mye plass i innerteltet, (lite fortelt) men selvfølgelig med stort fortelt er det kanskje ikke samme behov.

  4. Hei, jeg er ny på forumet og satser på at innlegget kommer i rett kategori. Jeg er ute etter ett helårstelt, primært til soloturer på vinter, med mulighet for to. Videre skal det være noenlunde bærbart i sekk. Etter å ha lest gjennom det meste av innleggene ang. telt har jeg vurdert at Orion Extreme virker som et bra telt til helårsbruk.

    Sportsnett har tilbud på Keron 3 til ca. samme pris som Orion. Det jeg lurer på er om Keron blir for stort som enmannstelt? (Keron 2 er også på tilbud). Vekten er henholdsvis 3,75 kg for Orion og 3,9 for Keron3. Håper noen har synspunkter på disse to teltene og hva jeg evt. bør gå for.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.