Gå til innhold

Ofoten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ofoten

  Arcteryx Alpha SV vs Theta AR

  Jeg kjøpte meg akkurat Alpha SV. Prøvde først størrelse L, denne ble litt stor og for romslig, M passet bedre. Får god plass for fleece/ullgenser med størrelse M. Ser at målskjemaet hos Arcteryx stemmer ganske så bra på meg. Veier 82 kg og 183 cm høy.
 2. Ofoten

  liggeunderlag

  Jeg har DLX9. Det blir ganske vått på undersiden over natten. Er det normalt med kondens eller har jeg en svakhet på mitt underlag med tanke på fordeling av dunen i underlaget. Det er ikke kalt å ligge på.
 3. Ofoten

  Exped Orion Extreme vs Hilleberg Keron3

  Takk for alle innspill. Jeg valgte å slå til på tilbudet på Sportsnett og bestilte Keron 3. Det jeg er spent på er om duken blir slakk/siger når det ligger snø på teltet og duken er våt (dokk skjønne ka æ mene). Telt med stenger som krysser står kanskje bedre ved slike forhold? Til dere som har prøvd/vet. Hovedgrunnen til at jeg valgte Keron 3 er større areal når en sammenlinger vekt på disse to teltene. Ellers tror jeg det oppfyller alle krav som jeg klarer å se. Satser på at det ikke blir for stort til bruk alene og tyngde er i grenseland til å bære i sekk.
 4. Ofoten

  Exped Orion Extreme vs Hilleberg Keron3

  Takk for svar. Nammatj 2 GT virker som et bra telt, men utsolgt på tilbud. Hvordan fungerer luftingen? Blir det mye kondens? En fordel med Keron er rette vegger, også i fotenden, samt to innganger. Legger det seg mye snø på yttertelt i fotenden slik at innerteltet kommer mot ytterduken (og fuktig sovepose). Har brukt et gammlet Helsport Dividalen noen netter i vinter, dette er ca 170 bredt. Syntes det var veldig greit med så pass mye plass i innerteltet, (lite fortelt) men selvfølgelig med stort fortelt er det kanskje ikke samme behov.
 5. Hei, jeg er ny på forumet og satser på at innlegget kommer i rett kategori. Jeg er ute etter ett helårstelt, primært til soloturer på vinter, med mulighet for to. Videre skal det være noenlunde bærbart i sekk. Etter å ha lest gjennom det meste av innleggene ang. telt har jeg vurdert at Orion Extreme virker som et bra telt til helårsbruk. Sportsnett har tilbud på Keron 3 til ca. samme pris som Orion. Det jeg lurer på er om Keron blir for stort som enmannstelt? (Keron 2 er også på tilbud). Vekten er henholdsvis 3,75 kg for Orion og 3,9 for Keron3. Håper noen har synspunkter på disse to teltene og hva jeg evt. bør gå for.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.