Gå til innhold

nor303

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. nor303

  Walkie Talkie fra USA?

  Det stemmer at de benytter et annet frekvensområde og at de visstnok har sender med opptil 4 watt istedet for 0,5 som i Europa selvom det ikke sier meg noe. Det jeg vet er at de er lisensfrie i USA, selvom det kanskje ikke gjør at de er lovlige her i Norge eller andre steder i Europa. Mener jeg en gang har hørt at den amerikanske frekvensen benyttes av militæret hrer i Norge, noen som kan bekrefte eller avkrefte dette? Av folk jeg har snakket med som har vært mye i alpene som ha benyttet Walkie Talkier der nede sier de at det er en voldsom trafikk og at det er veldig få tilgjengelige kanaler, dermed hadde det kanskje vært digg å være på en annen frekvens? Uansett er det noen som har noen erfaringer med spesifikke modeller? Eller er stødige på "radioregelverk"? Takker for svar!
 2. nor303

  Walkie Talkie fra USA?

  Lurer på om noen har noen erfaring med Walkie Talkier fra USA, de jeg har sett på er fra Midland og Motorola, ser ut som de har mye lenger rekkevidde enn de vi kan få med "europeisk nett". Hvis kjenner til noe om disse merkene eller spesielle modeller, hadde jeg vært veldig takknemlig.
 3. Lurer litt på om noen har noen erfaring med de overnevnte bib'ene? Jeg har vurdert alle tre og prøvd de. Alle tre buksene er i ProShell men føles allikevel forskjellig. Arcteryx buksene kjennes stivere ut og muligens noe mer solide? Mens Mammatus er mykere og mer fleksibel, er disse buksene allikevel likeverdige i forhold til kvalitet? Passform lurer jeg på om jeg synes Mammatus buksen sitter mest behagelig, da Arcteryx buksene er veldig stramme rundt midjen. Jeg er ca 170 og veier 66 kg så ser ikke på meg selv som feit, allikevel synes jeg Arcteryx buksene sitter veldig stramt rundt livet. Dette er i str. S, har prøvd M men da synes jeg de blir for lange i bena. Vet at de finnes i en M Short versjon, men det er ingen butikker som fører denne str. Bruks området er skikjøring i bakke og topptur, i tillegg hadde jeg tenkt til å benytte den på fjellturer om høsten og våren. Takker for alle erfaringer og innspill
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.