Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellkjerringa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellkjerringa

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei ! Skal til USA om ei veke, og har bestemt meg for å bestlle ei lett dunjakke fra backcountry.com Det står mellom to jakker: Rab microlight : [Hidden Content] og Mountain Hardwear : [Hidden Content] Noen som har erfaring, tips??
 2. Var med fleire i pakken til helbøylane altså, ikkje i pakken til bindinga
 3. Hæ? du har Voile 3-pin binding uten Voile helkloss? Men ja, helklossen til Voile har festemulighet for helbøyle
 4. Hehe ok no trur eg at eg skjønte kvifor det var med ekstra plugga til den helbøylen, kan virke som eg berre skal ødelegge dei som allereie står i klossen. Er omtrent umulig å få dei ut uten å ødelegge dei !
 5. Ok, men forstår ikkje heilt korleis eg skal komme til under plastpluggane? Skal eg vippe dei vekk på ein måte?
 6. Hei Nokon som har greie på korleis ein skal feste helbøylen på helklossen på Voile 3-pin binding? Må eg bruke alle kreftene eg har på å bøye ut heile greia ? eller finst det ein anna måte?
 7. Hei Noen her som har peiling på når 71 Grader Nord starter? og når dunjakkene kommer ut for salg igjen ? mvh Cathrine
 8. Eg prøve igjen, etter dårlig service fra Sportshuset Er det noen som veit om ein plass der de selger Bergans dunjakka til dame? MvH Cathrine
 9. ja, snakka me de på email i sta, men problemet er at det ikkje er sikkert at de sender jakkene i posten eg bur på vestlandet sant, og så langt er den forretniningen einaste som har den jakka :/
 10. sørn jaja, jaggu vanskelig det skulle vere å få tak i den fargen da!
 11. det der er herrejakka, er så irriterande, for det virker som om dei fleste sportsforretningar ikkje bestiller inn damejakka i oliven, fordi den kanskje virkar for maskulin i fargen, ikkje veit eg. Eg har iallfall ganske lyst på den .
 12. Okei, men takk for tipset iallfall
 13. Sikker på at de har den fargen der?
 14. Hei No når eg endelig har bestemt meg for kva for ei dunjakke eg vil ha, så er den utsolgt:S noen her som har peiling på kor eg kan få kjøpt Bergans Down Lady Jacket i den oliven fargen? er kun den fargen som er aktuell setter stor pris på svar, etersom eg begynner å lengte etter ei dunjakke i denne kalde tida:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.