Gå til innhold
 • Bli medlem

grl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. det stemmer nok godt det dere sier om trykket, for det er ikke stor forskjell når jeg har den på laveste og når jeg har skrudd helt opp. jeg pleier å pumpe endel luft i flasken. skal teste ut med lavere trykk! trikset med blikkplate var jo fint og! det må også prøves. jeg har også en eldre brenner, men med rensenål, jeg syns den er grei å ha - avventer med å ta den bort. takk takk for gode innspill
 2. hei...eg har en eldre msr omnifule som eg har brukt mye. MEN! det jeg aldri har funnet helt ut av er hvordan steke ting på lavere varme. Det er et herk å steke egg, pannekaker osv .... vanskelig å justere "kraften" på den.. Er det noen som har tilsvarende brenner og har noken tips?
 3. egenvekten på både Gregory og Ospery Xena er ok. Ligger på omkring 2,3kg. det er helt innafor. men eg har egentlig mest lyst på Fjellreven Kajka 75l - men den veier 3,3kg. liker den godt pga design, men også fordi den har god polstring. jeg kjenner hoftebelter godt på bein-kammen. men jeg forsøker å ikke kjøpe for overkill utstyr ..
 4. det står mellom fjellreven kajka 65-75 / Gregory Deva 80 / Ospery Xena jeg syns jo fjellreven virker veldig solid og bra til tross for ekstra kg i egenvekt. noen som har erfaringer med denne contra mer lettvekst sekker? men de to sistnevnte får jeg ev. kjøpt i dag og det er jo et pluss siden jeg skal på tur i helgen Osprey har jeg ikke prøvd enda. jeg liker ikke at den er så smal og lang. men det har kanskje sine fordeler det og.. veldig godt mulig at jeg skal gå på ski med sekken.
 5. gregory deva - hvordan er 80l sekken? har ikke plan om å bære mer enn 10-15-20kg. plan er å bruke til teltturer både sommer og vinter. blir det overkill? hvordan er det å gå med denne halvfull?
 6. hei, jeg har plan/lyst til å sove ute i jotunheimen, litt i høyden så regner med det blir vind og kulde. det anbefales fjellduk til noe sånt, men har vi noen fattigmannsløsninger på dette?
 7. hei, jeg har plan/lyst til å sove ute i jotunheimen, litt i høyden så regner med det blir vind og kulde. det anbefales fjellduk til noe sånt, men har vi noen fattigmannsløsninger på dette?
 8. jippiiiii.. da tror jeg kanskje bensin er tingen.. da blir det jo ikke sååå ille styrete å bruke ...
 9. nå snakker du om når en tar av slangen fra drivstoff flasken sant?? vi mener fremdeles at det er trygt og flott å la pumpen være på (som en kork) på hele turen??!
 10. Aaaaah.... et lys tennes så det er greit å frakte bensinbeholderen MED pompa i.. det gjør jo saken myyye enklere. har vore på tur med ferske brukere av bensin-brenner - og de tok da AV pompen når vi sku gå videre itl neste leir. grisete tenkte jeg da..
 11. har nettopp fått kjøpt meg en msr whisperlight. hm.. er den så stille som de lover? og jeg trudde jo at jeg enkelt kunne koble på en gassboks, men det går jo ikke. har vært på tur med primus sin omnifule, syns det virka litt grisete å ta av og på pumpe. eller er det bare rutine, så går det fint? kommer sikkert til å bruke den mest på sommerstid, så lurer litt på om jeg sku bare bytte i en gassbrenner for enkelhetsskyld. hvilke erfaringer har dere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.