Jump to content

fxzw

Aktiv medlem
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About fxzw

fxzw's Achievements

  1. Jeg mente ikke poser som er sydd med ulike lag av syntetisk og dun, jeg mente det å bruke dunpose inni syntetpose vs det å bruke syntetpose inni en dunpose. Har sett noen nevne bruk av tre poser utenpå hverandre bl.a. for adressere kondensproblematikk, naturligvis i sammenheng med kulde. Et argument mot dun inni syntet kan f.eks være at at en syntetisk pose ikke puster godt nok til å slippe ut fuktigheten fra dunen som dermed vil miste isoleringsevne. Dampsperrepose inni dun er noe jeg også har sett nevnt, men oppfatter ikke akkurat dette som en komfortabel løsning for vanlig vinterturbruk? Penger er selvfølgelig en faktor (8000 er litt mye ja), en annen faktor er mulighetene for å variere vekt i forhold til temperatur/behov ved å ha flere poser i forhold til å ha én stor (2 kilo er også litt i overkant for noen turer). Men jeg ville altså forhøre meg om andres erfaringer på området.
  2. Da må du nesten skrive hvilken modell du sikter til også da.. Men joda, det finnes mange gode dunposer, og en del av ME sine er sikkert blandt disse..men ville altså høre om andre har erfaringer med flerlags soveposer og hva de kommet frem til.
  3. Argumentér for dun inni syntetisk vs syntetisk inni dun vs dun inni dun. Og dersom noen til og med har erfaring med flere lag vil jeg gjerne lese.... Hilsen tynn, frostig jente som vil bære lett.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy