Gå til innhold
  • Bli medlem

A-nala

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av A-nala

  1. A-nala

    Erfaringer

    Hei. Lurer på om noen har erfaring med noen av følgende klær: norrøna recon, hvordan er buksa i all slags vær? Puster greit? Noen som har brukt den 2018 modellen eller vet litt om det er store forskjeller på de andre utgavene og 2018? Arcteryx beta ar og eventuelt alpha ar? skal kjøpe en skallbukse og da er jeg på utkikk etter noe som er holdbart. Også kanskje tåler en dags vandring med regn. Eller kanskje har dere tips til andre merker enn de jeg har skrevet over her? Har ikke satt noen makspris så bare kom med tips.
  2. Tror valget faller på 3 alternativer fram til nå. Norrøna trollveggen goretex, norrøna recon eller Arcteryx thetra. Ingen har vel alle kravene jeg har satt men de har masse av det jeg er på utkikk etter. Så da blir valget hva som er best av de
  3. Helt vanntett er vel ikke mulig uten oljehyre men att det må tåles en regnskur uten att det svømme i bukse etterpå. Hvordan er den Norrøna trollveggen goretex buksa? Er den noe som kan være aktuelt? Eventuelt arcteryx theta bukse?
  4. Må ha vanntett i tillegg. Drar såpass mye på turer så den må nesten være det
  5. Hei. Jeg tror dette er rette plassen og spørre. Jeg er på utkikk etter en bukse som er vann/vindtett, tåler mye bruk i alle årstider og er holdbar i flere år. Jeg kjøpte sist en norrøna bukse som skulle være vanntett men som sviktet på det punktet. Uansett så ble buksa brukt heftig mye og slites da fort ved fotenden. Dette etter 1 sesong. Når jeg skal kjøpe ny bukse nå så ønsker jeg også en bukse som har store lommer på lår og lett tilgang på lomme ved hofte. Har med hunder på turene så må tåle negler fra føttene til de til en viss grad. Finnes det en sånn bukse mon tro?
  6. Hvordan er de å bruke da? jeg er en som fryser ganske lett så er på utkikk etter ett godt plass som gir god varme. Spesielt nå på vinter. Og buksa indette settet har jeg tenkt å bruke under skallbuksa så den kan jeg se bruksområde for.
  7. Hei. Noen som har erfaringer med lars monsen sin kolleksjon Anarjohkka? Da tenker jeg på mellomlags bekledningen og ikke longs. Er det verdt pengene?
  8. Hei. Jeg vurderer den Norrøna Trollveggen goretex eller den dri3 men lurer på kvaliteten på begge de typene? Jeg har i dag den Norrøna Dovre og den har jeg hatt nå i 7 år og nå skal den få begynne å pansjonere seg pga ikke lenger holder meg tørr men må si att den er jeg SVÆRT fornøyd med. Når jeg nå skal invistere i ny bukse så ønsker jeg holdbarhet så lenge som mulig. Som bruksområde så blir det både friluftsliv, jakt og ski. Skal tåle att jeg sitter på kne litt og skal tåle att greiner kan komme og skrape på lår og knær. Men ikke minst så skal den holde meg tørr i regnvær og snø.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.