Gå til innhold
  • Bli medlem

que

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. que

    Greenways(Praha - Wien)

    Hei Klarte meg med det lille kartet jeg hadde, stiene var for det meste svært godt merket. Og har tidligere hatt den ene lille ølen i lunsjen på tur før og har også lært at det ikke er så smart:) men godt er det jo.
  2. que

    Greenways(Praha - Wien)

    Hei, tenkte å ta denne turen i sommer, og lurte på hvor jeg kan få tak i et bra kart. Jeg har funnet noen, men har helst lyst å finne ett som dekker hele ruten, evt mesteparten av den. Lurer også på om det er best med hybrid eller terreng på denne ruten? Har lest at det er noen stier som kan bli litt for krevende for en tungt lastet hybrid:)
  3. Hei, jeg holder på å planlegge en liten tur til Berlin, og så videre til Wien via Greenways. Eventuelt sykle til Brno og så videre innover i Slovakia, men har lite kunnskap om hvordan det er å sykle der. Jeg lurer på om noen har noen erfaringer de har lyst å dele, kanskje noen stier som bør sykles(evt bør unngås). Lurer også på om det er noen som kan anbefale noen kart? Stien fra Køben til Berlin virker som den er veldig godt merket, i hvert fall den danske delen av ruten, men det er jo alltid nødvendig med et lite kart:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.