Gå til innhold
  • Bli medlem

Linda79

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Linda79

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Snø Setesdal austhei Jeg var oppe på nesten 1000moh på lørdag. Der lå det ikke snø lenger, men snøflekkene er synlige på gode 1200moh.
  2. I dag ligger snøen i setesdalsheiene / austheiene ned mot 500 moh. Det kan også rapporteres om temperatur på 3-4 grader nede i Setesdalen og nydelig høstvær. (Etter at regnet gav seg.)
  3. I dag ligger snøen ned mot 600 meter i Valle (Setesdalsheiene). De måtte stenge veien fra Setesdal til Sirdal i går. Tror også de stengte mellom Setesdal og telemark. Samtidig kan det rapporteres om kaldt men nydelig høstvær i dag, så det kan nok smelte en del i løpet av ettermiddagen.
  4. Avkjørselen ligger rett nord for Bjørnarå, så har du litt mer info. I tillegg kan jeg berette om blåbær i områdene. (Ikke så mye, men nok til at man kan få litt på skiva uten å måtte gå lenger enn på utsida av teltet.) Ellers kan et alternativ være å bo på Øyuvsbu turisthytte og bruke denne som utgangspunkt for en tur i det flotte området. Her varsles det også om fisk og bær.
  5. Her kommer en postitiv melding i forhold til Haglöfs behandling av reklamasjoner. Jeg kjøpte et par Haglöfs Track Q tidligere i vår. Disse ble kjøpt i en nettbutikk i Danmark fordi jeg ikke fikk tak i riktig størrelse på de sportsforretningene som finnes i området. Etter å ha brukt disse på noen få turer i sommer var jeg mildt sagt misfornøyd. Skoa sugde vann som svamper - og det til tross for at de har gore-tex membran. Jeg sendte så en melding til Haglöfs i Norge, hvor jeg lurte på hvordan jeg skulle gå fram i forhold til en reklamasjon. Fikk da beskjed om å sende dem direkte til Haglöfs Norge, så skulle de ta stilling til reklamasjonen etter testing. Det gikk ei snau uke etter at de hadde henta dem på postkontoret så kommer meldingen om at skoa ikke tilfredsstiller deres krav til kvalitet. Derfor får jeg et nytt par av den nyere modellen Hawk Q som erstatning. Vil bare gi honnør til Haglöfs som gav en rask tilbakemelding på reklamasjonen min. (Og håper samtidig at det ikke tar lang tid før jeg mottar erstatningen..)
  6. Jeg var på Valldalen fra fredag til onsdag denne uka. Hadde meg noen turer innover, men var ikke helt nord til Holmavatnet. Ellers var jeg på toppen av Sandfloeggi, og ut fra det jeg så fra toppen så ligger det mye snø nordover på vidda. Temperaturen disse dagene lå fra 12 - 15 grader. Fiskemessig kan jeg anbefale spinnere med fargene svart/gul. Mener det er PanterMartin som har en spinner jeg har hatt stort hell med i dette området.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.