Gå til innhold
  • Bli medlem

wsxx

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om wsxx

  1. Det er mange fine vann der oppe. Desverre har jeg bare snakket med folk som har vært der og fisket og har ikke fisket mye ser oppe selv. Prøvde meg i sørenden av Øyuvsvann, og det var ikke noe suksess. MEN! Det finnes masse info om området på www.brokke.com. Du bør i alle fall lese dette: http://www.brokke.com/aktiviteter/fiske_fiskekort_2008/stang_og_fluefiske__1 Jeg liker ekstra godt settningen: Medlemmer i DNT som kan vise fram medlemskortet får gratis stangfiske i de nevnte vann! Kart for området er "Setesdalsheiene" (Best nr 2653) 1:50 000, og kan kjøpes på Turistforeningen i Kristiansand, og sikkert på de fleste bokforettninger i sør norge. Go Tur!
  2. Hei. Jeg satt og pratet med Pappa i dag og han mente at nylontelt var upraktisk om vinteren... Han baserte dette på sine egne erfaringer som er 20 år gammle, så jeg lurer på følgende; - Er det mye forskjell mellom nylon og bomull telt i kaldt vær? - Hvor vanntette / vannavvisende er bomullsteltene? Om noen har erfaringer med dette så er det hyggelig om dere deler de her
  3. Hei. En rask turrapport fra setesdalsfjellene; Vi reiste opp på fredag formiddag for en overnattings / fisketur på fjellet. Vi startet fra parkeringsplassen ved Øyuvsbu og gikk sørover. Det var veldig vått på stiene og vi var flere plasser nødt til å ta større omveier for å komme oss fram. Etter ca 2 timer satte vi opp leir. Vi hadde sjekket værmeldingene godt før vi reiste opp, men fjellet i september hadde ikke noen intensjoner om å holde det metrologene lovet. Dette gjorde at vi i løpet av kvelden måtte ut og finne fram litt steiner fra nærmeste bekk for å legge på stormklaffene til teltet. I løpet av natten tok vinden seg opp og ned flere ganger, og jeg anslår at det var frisk bris++. God sovepose, og godt natttøy reddet imidlertid nattesøvnen. Lørdag morgen prøvde vi oss litt på fiske i et vann hvor et par øretter lekte med oss og vakte rundt om, men ingen av de ville bite på. På returen tilbake til bilen ble det en del plukking av multer som er modne nå. I tilegg er blåbærene modne også, men de lot vi være. Fisk fikk vi fanget i byglandsfjord seinere på kvelden, hvor vi dro opp 6 stk øretter. Den største på rundt 300g. En siste ting; i kveld leste jeg på fvn.no at 2 fjellvandrere gikk seg bort i dette området på lørdag. Jeg er temmelig sikker på at de passerte oss tidlig på morgenen og det er godt å vite at de kom til rette. http://www.fvn.no/nyheter/setesdal/article611558.ece Mvh Fornøyd fjellvandrer.
  4. Njoda... Og jeg har tittet på kartet på nett i et par uker nå. Men det er ikke alltid man har med seg internet... og jeg liker å ta med meg kart i stedet for litteratur når jeg er i båten i helgene... Mye spennende lesning i et kart. Jeg har fått et søskenbarn i Bodø til å kjøpe ragokartet for meg. Og jeg har bestillt kartet over Salt og Beiarfjellet. Så da er jeg stort sett i mål. Det siste området jeg leitet etter kart til ser ut til å utgå uansett til fordel for Rago.
  5. Flotte greier! Dette dekker jo halve behovet mitt. Får sende en slektning inn til BOT kontoret (er fra Bodø, men bor i Kristiansand), og shoppe det til meg... Eller eventuelt få turistforeningen her i byen til å skaffe det. Takker og bukker!
  6. Jeg har testet denne funksjonen og den klarer ikke å finne kart over Rago for meg... Søker jeg på Rago så foreslår den kart over Bodø og Bodømarka... og Rago ligger så vidt jeg vet langt unna bodømarka... Eller tar jeg feil?
  7. Hei. Dette blir da min første post her på forumet. Jeg er i planleggingsfasen for en to ukers tur i Nordlandsfjellene rett nord for Polarsirkelen. Denne turen skal foregå neste Juli, og i den anledning skulle jeg kjøpt meg litt kart for å bestemme meg for hvilke tereng jeg skal bevege meg i. Alternativene mine er; - Saltfjellet - Beiarfjellet - Rago - Området mellom Røsvik og Valnesfjorden. Er det noen der ute som vet hvilke kart jeg skal bestille meg for å få oversikt over disse områdene? Det er 1:50000 kart jeg er på jakt etter. Takker på forhånd for alle svar jeg får.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.