Gå til innhold
  • Bli medlem

Lars S

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lars S

  1. Nei, det ble en annen tur. Men med litt flaks er det ennå ikke for sent. Går alene og liker derfor gode forhold. Takk for svar
  2. Noen som kjenner til forholdene over Uranostind-traversen nå? Mye snø? Det har liksom litt vondt for å bli sommer i fjellet i år...
  3. Flott serie-jeg har det meste på vhs et sted.... Den ble forsøkt gitt ut rett etter sending på nrk, men interessen var for liten til at produsenten så seg tjent med det. Kanskje en liten mailaksjon eller facebook-side kan få liv i prosjektet? Slik jeg husker den, er den verdt det!
  4. Det er bare å slutte seg til det de andre sier. Jeg går der ofte og har hatt med såvel barn på 7 år og far på 79. Hold høyden (nå er det forøvrig ny-vardet) og gå helt til endes. Hvis dere må avbryte så gå samme veg tilbake- prøv aldri å gå ned i sidene. Dropp turen hvis det er mye tåke. Da ser dere jo ingenting heller, og utsikten er cluet med Knutshøe. God tur- dere kommer til å kose dere!
  5. Når dere er i det området vil jeg da anbefale Dyrehaugsryggen. Greit og trygt og ikke luftig hvis man holder litt til høyre- og dere kan fortsette så langt dere vil og orker. Flott utsikt!
  6. Jeg tror dere greier det. Kommer vel mest an på hvor glad du er i tung bør i nedoverbakke. Forøvrig har en eller annen klovn rødmalt hele ruta en av de siste dagene-pga av ulykken- men vedkommende har ikke alltid valgt den logiske leia så bruk hodet mer enn merkingen.
  7. Jeg har gått der med små barn-7 år og uten spesielle forutstninger. Det var helt uproblematisk, men turen tilbake gjennom Nedre Leirungsdalen ble nok lang. Men hvis ungen er litt sporty anlagt og du passer på så blir det nok en fin tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.