Gå til innhold
  • Bli medlem

ik

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ik

  1. Dyrt er det ja. Har dog ikke vært borte i merker som leverer så høy kvalitet på varene.
  2. Vandrelysten: Jeg burde sikkert impregnere gore-tex jakka Lompa: Stoffet fungerer ypperlig til vinterbruk. Klättermusen har jo en dedikert vinterjakke i samme stoff. Husker ikke hva jakka heter i skrivende stund, men sjekk www.klattermusen.se
  3. Det er vel heller ingen som sier du burde bruke bomull rett på kroppen. Når det gjelder tørketid blir bomullsjakken min raskere tørr enn gore-tex jakken.
  4. Jeg har Klattermusen's Einride jakke. Dette sier Klattermusen selv: Stoffet er meget behagelig (bomull) og det puster ekstremt bra. Lett regn preller rett av. Etter en halvtime i hardt regn blir jakken fuktig/våt på skuldrene. Når etaproof bomull blir våt utvidere fibrene seg, og stoffet blir enda tettere. Har man ull under fungerer det ypperlig som skalljakke i det meste av vær. Men skal du på lengre turer i hardt regn hadde jeg nok valgt en regn/laminat jakke. Jeg ender som regel opp med bomullsjakken min på tur, uansett vær, fordi den er så behagelig.
  5. Nettopp. Men ikke all bomull tørker sakte og det kan impregneres.
  6. Klättermusen benytter etaproof bomull. Jeg vet ikke hvordan det tørker i forhold til Schöller softshell, men det tørker mye raskere enn gore-tex XRC. Fra Klättermusens nettside:
  7. Jeg bruker nesten alltid bomull. Feltbukse fra forsvaret og en jakke i Etaproof bomull. Så lenge man har ull under fungerer det også i regn. Puster mye bedre enn tex membran stoffer og tørker kjapt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.