Gå til innhold
  • Bli medlem

keningva

Aktiv medlem
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av keningva

  1. Apropos oppladbare på batterier - har prøvd dette på min Garmin, men måtte kutte det ut da GPSen hele tiden skriker at batteriene må byttes. De oppladbare batteriene er 1,2 volt imot de alkaliske på 1,5 volt, så disse er hvertfall ubrukelige på min GPSMap76

    Husk at du må inn i menyen på enheten for å velge batteritype, da tror jeg du blir kvitt dette problemet!

  2. Jeg har brukt Samsung B2710 som "fritidstelefon" en stund nå, og til prisen er dette en god telefon. Menyene er ikke så veldig tungvinne, og en telefon som skal brukes i skog og fjell sitter man heller ikke å blar i menyene dag ut og dag inn.

    Enkel å ringe med, relativt bra batteritid og tåler en støyt!

    Anbefales!

  3. Det enkleste må være å feste en slags strikk i nærheten av bardunfestet dersom mulig, slik som det er på endel Helsport telt. Da kan du "kveile" opp bardunen og træ den inn i strikken - der sitter den trygt til neste gang du skal bruke teltet!

  4. Det ser ut som at ved mange kuldegrader beveger vannet seg mye pga den store temperaturforskjellen og det kalde vannet synker/varmere vann stiger. Ser det veldig tydelig når det er f.eks -20 grader og isen ikke har lagt seg. Da er det bølger på Randsfjorden selv om det er helt vindstille og disse hindrer isen i å legge seg.

    Når temperaturen stiger til f.eks -5, roer vannoverflaten seg betraktelig og RAndsfjorden ligger blank og stille. Da legger isen seg raskt.

    Samme i år som i fjor, det var en lang kuldeperiode uten at isen la seg, men så snart en mildere periode på en dag eller to kom så la isen seg.

  5. Ikke helt enig i at 17-85 IS USM får generelt dårlige testresultater - 17-85 er et veldig godt allround-objektiv i sin prisklasse!

    Men, har du først investert i f.eks. Canon EOS 7D og skal bruke den litt "røft" kan det være lurt å tenke mot L-linser. Disse har en helt annen værtetting i tillegg til mye bedre optisk kvalitet!

    Bruker selv 17-85IS USM som ei "hverdagslinse" i tillegg til bl.a. 17-40L og 70-200L.

    Sjekk test her f.eks: http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_17-85_4-5p6_is_usm_c16/

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.