Gå til innhold
  • Bli medlem

Linn

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Linn

  1. Ser ut til at vi velger å gå i Bergsdalen istedet. Vet noen noe om eventuelle snøforhold der og om det er bra å telte?
  2. Glemte å si at du sprenger budsjettet litt. Tror det koster rundt 5000 kr. Men dersom du er DNT-medlem får du jo endel rabatt noen steder. Dessuten er det endel telt på salg for tida.
  3. Jeg vil anbefale Helsport Fjellheimen 2 camp. Teltet har stort fortelt og er ganske romslig inni også (med tanke på høyde. Sml. Rondane). Teltet veier 2.6 kg (tror jeg) med plugger og stenger. Dette teltet er helt konge spør du meg. Eneste minus er vel at det mangler bardunfester på siden slik som det er på ekstremteltene
  4. Vi gikk i utkanten av stølsheimen i helga 8-10. mai, og da var det nesten ikke noe snø på strekningen Andvik - Kalvedalshytta - Stusdalen. Vel er dette vel litt lavere og terrenget var fortsatt vått, men ski kunne man iallefall ikke bruke. Vi trasket kun over snø på et 50 meters strekk og det var rett etter kalvedalshytta. Har dere noen andre bra anbefalinger? Er Bergsdalen et bedre alternativ?
  5. Vi har tenkt oss på tur til Stølsheimen i midten av juni og har planlagt å dra torsdags kveld (evt. fredags morgen) til søndag. Vi vil ikke gå så alt for langt hver dag, siden de siste turene har blitt litt stress siden vi har begrenset med tid og må rekke bussen Denne turen er planen å ta seg god tid og kanskje få tid til litt fisking. I den forbindelse ønsker jeg ruteforslag. Vi har tenkt til å sove i telt så områder for telting er også interessant. Vi har ikke bil og er av den grunn ikke så fleksibel på start og endested (vet noen noe om bussruter?). Vi ønsker også tips om fiskevann. Linn
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.