Gå til innhold
  • Bli medlem

skopp

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av skopp

  1. fikk endelig kjøpt en bergans powerframe sekk. fikk testa den i helga,masse plass til telt,sovepose og klær pluss stormkjøkken. sekken er helt rå hehe er storfornøyd!! men blir sekken fylt til randen,tror jeg ikke at jeg klarer å gå så langt. men nå har jeg en sekk som kan brukes til alt.
  2. takker for mange svar! selv om sekken er på 130 L og er veldig stor og tung,liker jeg tanken på at jeg kan pakke alt nedi sekken,uten at jeg må henge sovepose og telt utenpå. man må jo ikke ha med halve kåken på tur,selv om sekken er stor hehe. når det gjelder turer,blir det skogturer,fjellet,vidda og korte turer på langøya(oslo) tenker på at sekken skal passe til alt av tenkelige turer. men er sekken god å ha på ryggen,er den av god kvalitet?
  3. Kan noen hjelpe meg her? jeg har planer om å kjøpe meg en skikkelig sekk som tar det meste av kilo. har en bergans trollhetta 95 liter. den er veldig god,men trenger en som tar flere liter. når jeg har puttet telt,sovepose og stormkjøkken er den nesten full. lest litt om bergans powerframe 130 liter. virker det som en bra sekk. har ikke prøvd pakkramme før. store ulikheter der? lest om Norrøna Reconpack også. trenger en sekk som tåler en runde juling uten å syte. hva burde jeg kjøpe? er powerframe noe å kjøpe?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.