Gå til innhold
  • Bli medlem

flako

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om flako

  1. Hehe, interessant teori der. Jeg har ikke kjøpt sykkelen, jeg kjøpte en Scott Scale til like under 20 000, brukt. Fikk sett meg godt rundt på terrengsykkel.no, og fant litt ut av prisnivået på bruktsykler generelt i Norge. Takk for et kjempetips! Det er rett som noen her sier, ca. halv pris på 1 år gammel sykkel, men det er når den er BRUKT. Denne var jo uten en ripe, helt ny. Det har litt å si, og mer på en MTB enn på en Racer. Jeg mener prisen var OK, men ikke noen superdeal. Mistenker at den ble kjøpt på lagersalg e.l. og prøver å selge med fortjeneste. Som forsåvidt er helt greit.
  2. Nå har den kommet ut for salg på sykkelplassen.no også: http://www.sykkelplassen.no/?aid=1145&did=475716
  3. Tar jeg feil om jeg tror denne er et lite hakk sløvere? På f.eks: -bremser (Juicy 7 / Juicy ultimate) -XTR / XTR / XT (SRAM X0, X0, XTR) -hjulsett Vet ikke jeg. Hva er da rimelig pris? Sykkelen er helt ny, og har visstnok garanti og 1 gratis service til våren.
  4. Har fått tilbud på sykkel, og er usikker. Everst 8848 Racelite -Fullkarbon sykkel, lett vekt noe over 8 kg -Ritchey WCS karbon setepinne og styre, selle 135g lettvektssete. -Manitou R7 dempegaffel -Avid Juicy Ultimate bremser -SRAM X0 gripshifters -SRAM X0 bak derailleur -Shimano XTR front derailleur -FSA K-Force light hollow carbon 44T/29T krank -Notubes ZTR Olympic hjul m MaxxLite 310 dekk -knallrøde nav fra Tune, som tikker fint (usikker på spesifikasjon) -pedaler fra krank brothers Sykkelen er en 2007 mod., men ser ikke ut til å være brukt overhodet. Forøvrig er sykkelen som modellen originalt, men kranken er visstnok byttet ut med noe fetere. Det er klart at det dreier seg om en sykkel i øvre prisklasse, men hvor omtrent ligger vi? Tusen takk for svar!
  5. Hei! Byttet slange bak på min relativt nye racer, og nå er girene tullerusk. Det nederste giret er utilgjengelig, selv om jeg justerer (får ikke justert langt nok ned!), som om kasseten ligger for langt ut i forhold til le derailleur. Veldig dumt, siden jeg har en såkalt kompakt-krank og dermed er glad for de få tunge girene jeg har =) Dette høres selvsagt ut som et skikkelig nybegynnerproblem, og er muligens det, men: Hva har skjedd? Jeg har en Jamis Ventura Elite 2007, dvs FSA compact crank, Ultegra bak, 105 foran og 105 shifters. Og, problemet oppstod altså etter å ha tatt av og satt på bakhjulet i forbindelse med slangebytte. Takk for evt. hjelp!! mvh Steinar
  6. Tusen takk for et flott svar!
  7. Hei! Ny i Oslo. Setter stor pris på om noen vil dele sine erfaringer med meg; Hvor er det fint å sykle med racer i området? Gjerne 2-4 timer sykling med naturskjønne omgivelser og lite biler =] På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.