Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellgeiti

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fjellgeiti

  1. Korleis impregnering brukar de på Scarpa hekla/ladakh fjellsko med gore-tex? Er det noken som har erfaring med noken av desse impregneringane på dei skoa eller andre nubuck(semska) fjellsko? Nikwax spray-on nubuck/suede Nikwax waterproofing wax for leather Sno-seal beeswax kiwi camp dry beeswax På forhånd takk.
  2. Ja, det skal eg gjere.. Takker:=)
  3. Men turkar du noken "titals" kilo kjøt/fisk i ovnen? Kor lang tid brukar du på det? Det eg tenkte er å turke ca 10 kg kjøt/fisk i gongen /på ein dag... Går det an med ein steikeovn?
  4. Ok. Men veit du kor det går an å få tak i profesjonelt utstyr då? Kan vel ikkje vere så uendeleg dyrt...
  5. Tenkte på proff tørkar, ja, men ikkje så altor dyrt sjølsagt..-..- skal ikkje bruke så mykje tid på det, så skal ha ein stor og effektiv.-.. Nokon som veit om dei "vanlege" elektro-merka, som bosch osv er bra på tørkarar, eller om meir spesialiserte merke er bedre??
  6. Ok. Treng ein litt større som kan turke minst 5 kg kjøt i gongen..
  7. Hei! Er det noken her som har erfaring med turking av mat, og ulike matturkarar? Er på jakt etter ein matturkar som er godt egna til turking av kjøt og frukt/grønskaker, og ei rimeleg, men god vakuumpakkemaskin. (Den turka maten må ha haldbarheit i minst ei veke.)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.