Gå til innhold
 • Bli medlem

spewster

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om spewster

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kan være den men eldre modell trolig. Står Snorre på siden om det hjelper.
 2. Hei, har fått tilbud om denne kanoen til 3000,- men finner ikke noe info om den. Noen som kjenner til den? Godt kjøp?
 3. Takk for svar! Hvordan er det å vaske bort det som brenner seg? sitter det godt eller går det lett av? Brenner deg seg også når man bruker de på gass?
 4. Hei, Kan man bruke titanium kjeler på bål? Vurderer å kjøpe et Snow Peak titan sett. På forhånd takk!
 5. Takk for tilbakemeldingene! Hvordan er dette området i Juni? snøfritt? Andre forslag til turer rundt Juni? Greit å ha litt å velge mellom selv om det ser veldig fint ut rundt Gausdal.
 6. Takk for svar! Har ingen kjeler så dette høres bra ut. Kan du anbefalle en kjele som passer ned i settet? Mvh Stian
 7. Hei, Noen som har noen erfaringer med denne? Synes det er en hyggelig pris på denne rundt om kring men holder den mål? Hvis ikke hvilke andre gassbrennere kan dere anbefalle? På forhånd takk!
 8. Hei, Godt tips! Hvor lenge er dette holbart i romtemperatur?
 9. Hei, Kan dere anbefalle noen turområder for sommerturer i fjellet på østlandet. Har lyst å gå i variert terreng med blanding av skog og fjell. Har tenkt å bruke en uke eller to i Juni til dette (eller er dette for tidlig?). På forhånd takk. Mvh Ferskingen
 10. Takk! Da var sekken bestilt. Ble Aragon til meg og Luna til kjæresten.
 11. Hei, Vurderer sterkt en Osprey Argon 85 (etter mye god omtale) som jeg skal bestille fra USA. Når jeg skal velge størrelse så blir jeg litt forvirret. Rygglengden min er ikke noe problem (52cm) som tilsvarer Large, men på på hoftebeltet står det 84-94cm mens jeg er 101cm. Vil dette si at beltet blir for kort?!? På forhånd takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.