Gå til innhold
  • Bli medlem

Bongo-Wiik

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Tenker så det knaker Hvordan trur dere det er å gå fra området einarstjern opp til Eriksbu på kvelden. Neste dag Eriksbu - Sigridsbu i høyden ( ser det er en blå-merket sommer løype), hvor langt er dette i km/tid. 3. dag fra Sigridsbu - Nordstul. Hvis det ikke er så bratt opp mot Eriksbu kunne jo dette være en grei rute. Men ser at det er 2-3 ganske bratte stigninger mellom Eriksbu og Sigridsbu. Noen med erfaring?
  2. Takker for mange gode svar og ideer. Med "full pakke" mener jeg pulk, lavvo, ting og tang for 2-3 dager på fjellet. Er fortsatt usikker på om jeg skal gå alene eller om jeg får noen med. Har 2 kompiser jeg maser litt på, men får aldri ja eller nei. Var sjøl på Ble denne helgen. Kjørte til blestølen, gikk 20 min opp i sia og måka meg ned til bakken for å sette opp lavvo på bar bakke. Var fra ca 1 - 1.5 meter sne i området jeg måkte. Dette er egentlig det jeg kaller for en latskapstur, men er passe avstand når man har med 2 barn (1-3 år) og kone på overnattingstur. Var en kjempe fin helg med nydelig vær og perfekt føre. Hva blir egentlig nord på Ble, kjøre opp og parkering? Er fra nord-troms, flyttet til kongsberg for 2,5 år sia, så har ikke fått utforska området så mye pga små barn i huset, skal jo ha tid til alt..
  3. Takker for tips. Valdresflya er nesten for langt å kjøre for denne gang, men det frister jo litt da. Til 500fjell: Har bare en gang tidligere gått fra Nordstul på ski. Gikk da til Vasshølet og videre mot Bleporten etter hva jeg kan se på kartet. Dette er jo etter kartet en mye lenger løype enn Langedalen. Hvordan er det da å gå opp Langedalen kontra min andre løype som jeg har prøvd? Tenker litt på stigning etc.
  4. Er helt ny på dette forumet. Fikk tips fra noen kjente om siden for noen dager siden. Liker forumet godt . Driver for tiden å planlegge skitur opp mot bletoppen pinsehelga. Dette blir en helgetur med lavvo og full pakke. Det jeg er usikker på er føret, kanskje først og fremst fra nordstul og opp mot høyden. Noen med erfaring på denne årstiden, eventuelt andre plasser hvor det kan være bra skiføre i høyden.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.