Gå til innhold
  • Bli medlem

1337leet

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om 1337leet

  1. Er veldig interessert i Daiwa. Har du noen stenger å anbefale? Kikker litt på Prorex XR 3-21g 7". Er vel strengt tatt ikke en ørretstang, men vil vel fungere fint til dette også? Kom gjerne med innspill og tips om andre aktuelle stenger fra Daiwa. Ønsker helst en stang rundt 7-8'
  2. Fra før av har jeg en SG parabellum 11'4" 11-38g som er til kastedupp. Jeg var kanskje ikke presis nok: Ser etter en lett stang til bruk i småvann, vassdrag, kulper etc. Skal nok ikke brukes på steder med fisk over kiloen. Snakk om både ørret og abbor. Skal kun brukes til slukfiske (spinnere, skjesluker, lette wobblere etc). Skal parres med en 1000 eller 2000 snelle. Med dette tatt i betraktning, hvilken aksjon burde jeg ha på stanga? "Moderat-rask" eller "rask"?
  3. Hei alle! Jeg er på utkikk etter stang til innland/fjellfiske. Jeg er jeger og jobber i bransjen, men har noe begrenset produktkunnskap når det kommer til fiske. Sitter med en Shimano Norden SP 7'6" 3-15g i min digitale handlekurv, men finner lite info om denne stangen. Noen som har erfaringer med denne eller veldig like stenger fra Shimano? Takk på forhånd:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.