Gå til innhold
  • Bli medlem

Randi Helene

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Randi Helene

  1. De tok hensyn til både lengde og vekt, men kunne ikke skaffe meg kortere ski på grunn av vekten😇 De hadde kontakt med meg hele tiden og var seriøse nok, så jeg får bare passe på å gå når det er snø og ikke is de hadde kontakt med meg hele tiden og var seriøse nok, så jeg får bare passe på å gå når det er snø og ikke is.
  2. Takk for svar.👍🏻Ja den største fortvilelsen har sluppet taket nå, så jeg får bare håpe det kommer seg etterhvert. Enn så lenge får halebenet hvile. 😀
  3. Jeg elsker å gå på ski, men etter at jeg fikk påvist osteoporose, har redsel for brudd holdt meg borte fra skisporet. Så kom felleski i handelen, og etter mye bearbeiding, ble hodet med på ideen om å prøve dette. I går hadde jeg jomfruturen, og kom gråtende hjem🥲Her jeg bor, har vi flotte preparerte løyper, men et terreng som gir stort sett bakker. Mine nye ski er tilpasset vekt, og derfor litt lange etter min smak. Jeg måtte ty til fiskebein i oppoverbakkene, og nedover gikk det alt for fort. Jeg falt og falt. Skrekken er tilbake, og i hodet formuleres nå en salgsannonse på nye felleski. Kan man begrense farten i nedoverbakker, med feller? (Skal sies at sporet i går var noe isete)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.